«Αυτό είναι απάνθρωπο»: Λύγισε στον αέρα της εκπομπής η Βρισηίδα Ανδριώτου και έβαλε τα κλάματα

Βρισηίδα Ανδριώτου: Δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα

Στην εκπομπή “Πρωινό μας” βρέθηκε καλεσμένη η Βρισηίδα Ανδριώτου, σήμερα, Τετάρτη και έβαλε τα κλάματα για το Survivor All Star. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, σχολίασε όσα βίωσε στον Άγιο Δομίνικο ενώ υπήρξε μια στιγμή που λύγισε.

Ειδικότερα, η Βρισηίδα Ανδριώτου, που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star, από την πρώτη κιόλας εβδομάδα προβολής του, καθώς, όπως υπογράμμισε, το σώμα της δεν της επέτρεπε να συνεχίσει σε αυτό, βλέποντας ένα απόσπασμα από το χθεσινό επεισόδιο, στο οποίο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε πως ο Σάκης Κατσούλης είναι πιεσμένος και θέλει να αποχωρήσει, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Αυτό είναι απάνθρωπο»: Λύγισε στον αέρα της εκπομπής η Βρισηίδα Ανδριώτου και έβαλε τα κλάματα

Όπως επεσήμανε η Βρισηίδα Ανδριώτου «την καταλαβαίνω τη Μαριαλένα πάρα πολύ. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι, ειδικά για τις πιο μικροκαμωμένες κοπέλες. Βέβαια η Μαριαλένα είναι αθλήτρια και έχει άλλες αντοχές, αλλά και πάλι. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και να είσαι και χωρίς τον άνθρωπό σου, να ξέρεις ότι είναι εκεί και να μην μπορείς να του μιλήσεις, να τον αγκαλιάσεις, είναι πιο δύσκολο…. Όταν είσαι εκεί και είναι ο άλλος απέναντί σου και εσύ δεν τρως και αυτός τρώει ή το αντίστροφο, είναι πιο απάνθρωπο. Να θες να του μιλήσεις και να σε χωρίζουν, γιατί είστε σε άλλες ομάδες…».

Η αποκάλυψη της Βρισηίδας Ανδριώτου

Στη συνέχεια, η Βρισηίδα Ανδριώτου έκανε μια αποκάλυψη για τον Σάκη Κατσούλη, σημειώνοντας «ο Σάκης μου είχε πει ότι η Μαριαλένα τον έπεισε να μπει στο παιχνίδι ξανά και το έκανε για να τη στηρίξει. Δεν ήθελε τόσο πολύ να μπει… Λέει αλήθεια η Μαριαλένα σε αυτό, ο Σάκης δεν περνάει πολύ καλά».

SURVIVORSURVIVOR ALL STARΒΡΙΣΗΙΔΑ ΑΝΔΡΙΩΤΟΥΜΑΡΙΑΛΕΝΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ ΣΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣΣΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ

Παγωτά από το παρελθόν που αγαπήσαμε

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Εννοείται ότι κάνω κάθε μέρα σeξ»