Αγίου Βαλεντίνου: Ζωολογικός κήπος σε αφήνει να δώσεις το όνομα πρώην σε κατσαρίδα- Και μετά γίνεται γεύμα ζώου

Ο μήνας των ερωτευμένων ξεκινάει και όπως είναι γνωστό απευθύνεται σε ερωτευμένους. Υπάρχει ένας ζωολογικός κήπος του Σαν Αντόνιο με τη δική του παράδοση: Δίνει μια ευκαιρία στους χωρισμένους να στείλουν ένα σαφές «μήνυμα» στους πρώην συντρόφους τους, με μια κατσαρίδα.

Με 10 δολάρια, όποιος θέλει μπορεί να δώσει το όνομα του πρώην συντρόφου του σε μια κατσαρίδα. Και στη συνέχεια, αυτή γίνεται «γεύμα» για ένα από τα ζώα που φιλοξενούνται εκεί.

Άγιος Βαλεντίνος: Δώρο σε πρώην μια κατσαρίδα

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το γνωστό «Cry Me a Cockroach», όπως ονομάζεται η πρωτοβουλία που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ζωολογικός κήπος, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Τα χρήματα που συγκεντρώνονται διατίθενται για την υποστήριξη του οράματος του ζωολογικού κήπου και τη διασφάλιση ενός μέλλοντος για τα άγρια ζώα, αναφέρεται στην ιστοσελίδα του.

Όσοι δεν θέλουν να στείλουν αυτό το «μήνυμα» στον πρώην σύντροφο χρησιμοποιώντας μια κατσαρίδα, έχουν και εναλλακτικές.

Με 5 δολάρια, μπορούν να επιλέξουν λαχανικό, ενώ ένα τρωκτικό θα τους κοστίσει 25 δολάρια. Και στις δύο περιπτώσεις, αυτό θα πάρει το όνομα του πρώην και στη συνέχεια θα γίνει γεύμα ζώου.

Όσοι επιλέξουν να πάρουν μέρος σε αυτή την συμμετοχή, λαμβάνουν μια ψηφιακή κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου, την οποία αν θέλουν μπορούν να στείλουν στον πρώην τους, για να τον ενημερώσουν ότι το όνομά του δόθηκε σε κατσαρίδα- ή λαχανικό, τρωκτικό- που στη συνέχεια την έφαγε ένα ζώο.

Αν κάποιος θέλει να κάνει ακόμη πιο σαφές το μήνυμα, μπορούν να στείλουν και ένα βίντεο στον πρώην σύντροφο, που θα δείχνει τη στιγμή που ένα ζώο θα τρώει την κατσαρίδα. Αυτή η επιλογή κοστίζει 150 δολάρια.

Αυτή η ιδιαίτερη ιδέα του ζωολογικού κήπου έχει μεγάλη απήχηση. Πέρυσι έγιναν περισσότερες από 8.000 δωρεές, από 30 χώρες. «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε τροχιά για να ξεπεράσουμε το περσινό ρεκόρ», δήλωσε ο Κάιλ Πέρεζ, διευθυντής επικοινωνίας του ζωολογικού.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση της, για τον νεκρό πιλότο στην Ανδραβίδα … Ήταν συμμαθητής της

Το «δώρο» του Μάριου: Όταν ο αδικοχαμένος υποσμηναγός πέταξε πάνω από το χωριό του