Αίσιο τέλος: Παιδί 3 ετών εντοπίστηκε δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση του, το κράτησε ζωντανό μια αρκούδα

Τα πρώτα λόγια του 3χρονου αγοριού μετά την 2ημερη εξαφανισή του ήταν πως «έκανε παρέα με μία αρκούδα».

Η ιστορία του μικρού Κέισι

Ο μικρός Κέισι Χάθαγουεϊ έπαιζε στην αυλή της προγιαγιάς του μαζί με δύο φίλους του την προηγούμενη Τρίτη όταν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού χάθηκε μέσα στο δάσος, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τοπικών Μέσων ενημέρωσης.

Η εξαφάνιση του μικρού αγοριού κινητοποίησε άμεσα εκατοντάδες ανθρώπων αλλά και τις τοπικές Αρχές όπου άρχισαν να ψάχνουν με drones, ελικόπτερα και ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους σε μία έκταση που ξεπερνούσε τα 1000 εκτάρια.

Η έρευνα

Εντούτοις η έρευνα δεν είχε αποτέλεσμα. Επιπλέον τις ημέρες που ακολούθησαν, στην περιοχή επικρατούσαν χαμηλές θερμοκρασίες και έντονες βροχοπτώσεις οι οποίες δημιούργησαν όπως ήταν αναμενόμενο φόβους για το χειρότερο σενάριο.

Μία γυναίκα, η Λίζα Φρέικερ, η οποία συμμετείχε στην έρευνα, επιστρέφοντας σπίτι της την Πέμπτη αποφάσισε να βγάλει βόλτα τους σκύλους της όταν άκουσε κάτι που έμοιαζε με κλάμα και ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες κινητοποιήθηκαν άμεσα καθώς επιβεβαίωσαν την πληροφορία που τους είχε μεταφέρει.

Ο αρχηγός της ομάδας διάσωσης Σέιν Γκρίερ βρήκε τον μικρό Κέισι μπερδεμένο πίσω από έναν θάμνο με αγκάθια. «Φαινόταν ότι κρύωνε πολύ και φροντίσαμε να του προσφέρουμε βοήθεια μέχρι να τον μεταφέρουμε στο όχημα διάσωσης» είπε. «Όσο η θερμοκρασία του επανερχόταν ο μικρός φαινόταν ολοένα και καλύτερα», πρόσθεσε.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αμέσως ο 3χρονος Κέισι μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Εκτός από ορισμένες μικρές αμυχές και μελανιές το παιδί δεν είχε πάθει τίποτα άλλο.

Η θεία του, Μπρεάννα Χάθαγουεϊ σχολίασε στο Facebook πως ο μικρός βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του.

«Ο Κέισι, είναι υγιής, γελαστός και ομιλητικός. Είπε ότι έκανε παρέα με μία αρκούδα για δύο ημέρες. Ο Θεός του έστειλε έναν φίλο να τον προσέχει»

Τιμής Ένεκεν – Βλαχάκος, Καραθανάσης, Γιαλοψός Αθάνατοι

Τσιτσιπάς μετά την ήττα στον τελικό: «Είδα στον ύπνο μου το τρόπαιο, δεν απογοητεύομαι, είμαι γεννημένος πρωταθλητής»