Ανησυχούν οι θαυμαστές του Πάνου Μιχαλόπουλου: Εξαφανίστηκε από παντού και δεν σηκώνει τηλέφωνο σε κανέναν(video)

Η Μαίρη Ραζή σε συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν, με αφορμή την παράσταση «Η κυρία δεν πενθεί» στο θέατρο Πρόβα, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του Mega «Η ώρα η καλή» και τη συνεργασία της με τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δεν σηκώνει το τηλέφωνο στη Μαίρη Ραζή

Ο κόσμος ωστόσο σας λάτρεψε από την σειρά του Mega «Η ώρα η καλή» όπου παίζατε μια Κωνσταντινουπολίτισσα…

Από αυτό το σίριαλ και μετά άρχισα να καταθέτω την αληθινή μου ταυτότητα. Περάσαμε όμορφες στιγμές, ειδικά με την Κάρμεν Ρουγγέρη που ήταν ήδη φίλη μου, πολλά χρόνια πριν. Αυτή η σειρά ήταν από τις πιο πετυχημένες μου τηλεοπτικές στιγμές και θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ και τον Πάνο Αμαραντίδη που έγραψε αυτόν το ρόλο ειδικά για μένα.

Η σχέση της Μαίρης Ραζή με τον Πάνο Μιχαλόπουλο

Με τον Πάνο Μιχαλόπουλο έχετε επαφές σήμερα;

Όχι δεν έχουμε καθόλου επαφές, δεν σηκώνει το τηλέφωνο σε κανέναν μας, ούτε στον Πάνο Αμαραντίδη. Έχει αποτραβηχτεί στην Καλαμάτα και κάνει εκεί την ήσυχη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, που δεν τον ενδιέφεραν ποτέ. Ήταν πάντα μοναχικός, δεν τον ενδιέφεραν ούτε τα κοσμικά, ούτε τα πάρτι και οι πρεμιέρες. Κουράστηκε κι αυτός, πέρασε πολλά στη ζωή του. Θα μπορούσε να παίξει ακόμη πολλούς σημαντικούς ρόλους και στο θέατρο και στην τηλεόραση.

Πεντανόστιμο, έχει τα πάντα, αδυνατίζει:Ποιο πιάτο τρώει η Μελίνα Νικολαΐδη και ο σύντροφός της και είναι κορμάρες(video)

Αναστασία: «Βοηθάω τους γονείς μου με τα χρήματα που βγάζω για να έχουν λιγότερα άγχη»(video)