Απασφάλισε ο Χρήστος Δάντης: «Τι ερώτηση είναι αυτή; Είναι δυνατόν να πιστεύω ότι είχε κινητό;»

Χρήστος Δάντης: Η σπόντα για τη Δαλάκα και η απάντηση για την Ασημίνα

Ο Χρήστος Δάντης δέχθηκε βροχή ερωτήσεων από τους δημοσιογράφους μετά την αποχώρηση της Ασημίνας από το Survivor. Ο τραγουδιστής αρνήθηκε πως επικοινώνησε με την αγαπημένη του στο Survivor All Star.

“Δεν μου άρεσε καθόλου η στάση της Κατερίνα Δαλάκα. Η μπλε ομάδα κατάφερε να διώξει δύο από τις καλύτερες παίκτριες για να φάει επιτέλους και αυτό που είδα ήταν έναν άνθρωπο από την κόκκινη ομάδα σαν συνεννοημένο με την μπλε”, αναφέρει ο Χρήστος Δάντης..

«Με αφορμή μια υποτιθέμενη συζήτηση ανάμεσα σε εμένα και την Ασημίνα που κυκλοφορεί σε κάποια fan blogs του Survivor, θέλω να πω ότι ουδέποτε από τις 4 Φεβρουαρίου και μετά η Ασημίνα επικοινώνησε μαζί μου ή με την οικογένειά της και το αντίστροφο. Είμαστε εδώ όλοι να ανοίξουμε τις γραμμές μας κι εγώ και η οικογένειά της για όποιον ιθύνοντα το ζητήσει.

Ουδέποτε υπήρξε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας με την Ασημίνα από μήνυμα ή τηλεφωνική κλήση σε κανέναν από εμάς, ούτε σε εμένα, ούτε στην οικογένειά της.

Απασφάλισε ο Χρήστος Δάντης: «Τι ερώτηση είναι αυτή; Είναι δυνατόν να πιστεύω ότι είχε κινητό;»

Ο Χρήστος Δάντης για τη Κατερίνα Δαλάκα

Μα τι με ρωτάτε; Τι ερώτηση είναι αυτή; Είναι δυνατόν να πιστεύω ότι είχε κινητό;

Δεν μου άρεσε καθόλου η στάση της Κατερίνα Δαλάκα. Η μπλε ομάδα κατάφερε να διώξει δύο από τις καλύτερες παίκτριες για να φάει επιτέλους και αυτό που είδα ήταν έναν άνθρωπο από την κόκκινη ομάδα σαν συνεννοημένο με την μπλε. Την υπόλοιπή κόκκινη ομάδα να μην έχει ιδέα, η μπλε να λέει «έλα πες τα» που σημαίνει ότι είχε μιλήσει με τη μπλε. Εμένα αυτό το πράγμα μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο», σημείωσε ο Χρήστος Δάντης.

SURVIVORSURVIVOR ALL STARΑΣΗΜΙΝΑ ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΑΛΑΚΑΧΡΗΣΤΟΣ ΔΑΝΤΗΣ

Θρήνος στη κηδεία Υποσμηναγού: Έφτασε η σορός – Σε δραματική κατάσταση οι γονείς μπροστά στον νεκρό γιο τους

Survivor Spoiler 2-2: Παίρνει την απόφαση ο Ατζούν! Διαλύει τις 2 ομάδες;