Μπακογιάννη: Ψύχραιμο άδειασμα Γεωργιάδη, Πορτοσάλτε για το τραγούδι του Πάνου Βλάχου

Για το θέμα που έχει δημιουργηθεί μετά το τραγούδι του Πάνου Βλάχου και τους στίχους «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε» προκαλώντας οργή τόσο στον Άρη Πορτοσάλτε όσο και στον Άδωνι Γεωργιάδη, τοποθετήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Ειδικότερα, η βουλευτής της ΝΔ ρωτήθηκε από τoν ραδιοφωνικό σταθμό στο Ρ/Σ Παραπολιτικά για το εάν «Θεωρείτε ότι ήταν προτροπή σε δολοφονία» με την ίδια να απαντά ψύχραιμα το εξής:

«Μπορεί κανένας να το εκλάβει έτσι όταν λες αυτού του είδους τη φράση… ξέρετε στην Κρήτη έχουμε μια παλιά κουβέντα που λέμε όταν λέει κάποιος θα σας σκοτώσω εξαρτάται ποιος το λέει. Αν το λέει κάποιος που έχει την ικανότητα να σε σκοτώσει μετράει διαφορετικά από έναν άνθρωπο ο οποίος δεν είναι σε θέση να κάνει το παραμικρό», αδειάζοντας Άδωνι Γεωργιάδη και Άρη Πορτοσάλτε.

Όσον αφορά τις αντιδράσεις που έχει προκαλέσει το τραγούδι του Πάνου Βλάχου, η Ντόρα Μπακογιάννη το χαρακτήρισε «κακόγουστο» και συνέχισε λέγοντας «είναι βέβαιο ότι δεν θα μπορέσει να πάρει κανένα βραβείο ποίησης η φράση αυτή. Είναι 100% κακόγουστη από εκεί και πέρα δεν νομίζω πως αξίζει ανάλυση σε βάθος», κατέληξε.

all inclusive ξενοδοχεια

Γιατί αξίζουν τα All Inclusive Ξενοδοχεία;

Αυτός είναι ο 36χρονος Έλληνας σκιέρ που σκοτώθηκε από χιονοστιβάδα στη Βουλγαρία