Δυστυχώς δεν τα κατάφεραν: Άσχημα νέα για την 26χρονη που εγκλωβίστηκε το χέρι της σε μηχανή του κιμά

Δυστυχώς και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν γιατροί και πυροσβέστες, δεν κατάφεραν να σώσουν το χέρι της 26χρονης κοπέλας που εγκλωβίστηκε σε μηχανή αλέσματος του κιμά σε κρεοπωλείο στο Ηράκλειο.

Σημειώνεται ότι αφού η νεαρή κοπέλα και μητέρα δύο παιδιών, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με το χέρι στη μηχανή του κιμά, στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του χεριού της, χωρίς όμως αποτέλεσμα, σύμφωνα με το cretalive. Από την αρχή, άλλωστε, είχε σχεδόν αποκλειστεί ότι η προσπάθεια για τη διάσωση του χεριού της θα ήταν επιτυχής, λόγω του τραύματος στην περιοχή του καρπού της άτυχης κοπέλας.

Τι συνέβη με την 26χρονη που εγκλωβίστηκε το χέρι της σε μηχανή του κιμά

Το περιστατικό σημειώθηκε το πρωί ενώ η γυναίκα εργαζόταν σε κρεοπωλείο του Ασημίου και βρισκόταν σε διαδικασία αλέσεως του κιμά. Η 26χρονη χειρουργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, λίγο μετά τις 12 και σύμφωνα με το neakriti, η γυναίκα έδειξε απίστευτη ψυχραιμία και υπομονετικά περίμενε τις πρώτες βοήθειες, ακολουθώντας τις οδηγίες των ανδρών της ΕΜΑΚ.

Τέλος, σημειώνεται πως από την πρώτη στιγμή στο κατάστημα έφτασαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να αφαιρέσουν το μεγαλύτερο μέρος της μηχανής από το σώμα της άτυχης γυναίκας, η οποία στη συνέχεια παρελήφθη από τον γιατρό και τους διασώστες του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου. Εκεί η γυναίκα μεταφέρθηκε μαζί με τμήμα της κρεατομηχανής, το οποίο αφαιρέθηκε χειρουργικά.

ipliroforia

Διάσημες Ελληνίδες ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ την σιλικόνη στο στήθος!

Ο Πετρετζίκης επιστρέφει 12 χρόνια μετά: «Μην αποκλείετε και τέταρτο κριτή» – «Βόμβα» από τον Σωτήρη Κοντιζά