Έφυγε χωρίς κουβέντα και τώρα «τρέμει» ο Ατζούν: Η ανάρτηση του Αναγνωστόπουλου «απειλεί» το Survivor All Star

Κώστας Αναγνωστόπουλος: Αποχώρησε από το Survivor All Star αλλά θα κάνει σούσουρο

Κανείς δεν περίμενε πως ο Κώστας Αναγνώστοπουλος θα αποχωρούσε από το Survivor All Star. Ωστόσο από ότι φαίνεται ο Μισθοφόρος δεν θα αφήσει τίποτα ασχολιαστό μετά από την αποχώρηση.

Ο ίδιος επέστρεψε στα social media με μια αινιγματική ανάρτηση που αφήνει όμως υπονοούμενα για την συνέχεια του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ο οποίος συμμετείχε πρώτη φορά στο Survivor 2017, είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το τελευταίο συμβούλιο του νησιού του ριάλιτι επιβίωσης αφού σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό ήταν εκείνος που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους.

Μάλιστα, μετά το άκουσμα του αποτελέσματος, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είπε στον Γιώργο Λιανό ότι δεν θα ήθελε να σχολιάσει τίποτα παρά μόνο να αποχωρήσει ζητώντας παράλληλα από τους συμπαίκτες του να μη σηκωθεί να τον χαιρετήσει κανείς.

Έφυγε χωρίς κουβέντα και τώρα «τρέμει» ο Ατζούν: Η ανάρτηση του Αναγνωστόπουλου «απειλεί» το Survivor All Star

“Στημένο το παιχνίδι”, λένε πολλοί για την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου

Πολλοί ήταν εκείνοι που μετά την αποχώρηση του Κώστα Αναγνωστόπουλου έκαναν λόγο για στημένο παιχνίδι ενώ σχολίασαν πως με τη στάση του κατά το άκουσμα του αποτελέσματος “πρόδωσε” το παιχνίδι που προσπαθεί να παίξει η παραγωγή. Την άποψη αυτή έρχεται μάλλον να επαληθεύσει ο ίδιος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με την πρώτη ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του μετά την αποχώρησή του.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος δημοσίευσε την αφίσα ενός τσίρκου βάζοντας την τοποθεσία του Άγιου Δομίνικου συμπληρώνοντας τη λέξη “soon”.

Το μόνο σίγουρο είναι πως κατά την επιστροφή στην Ελλάδα του θα έχει πολλά να πει. Όσο για το πότε επιστρέφει; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE η επιστροφή του Κώστα Αναγνωστόπουλου στη χώρα μας θα γίνει σήμερα το απόγευμα.

Mένει να δούμε τώρα που θα γυρίσει στην Ελλάδα τί δηλώσεις θα έχει να κάνει και προς τα πού θα εξαπολύσει τα βέλη του. Πάντως η συμπεριφορά του κατά την αποχώρηση του έδειξε πως ήταν απογοητευμένος από την παραγωγή και από τους συμπαίκτες του. Το σίγουρο είναι ότι η υπόθεση έχει “ψωμί”.

SURVIVORSURVIVOR ALL STARΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Έκτακτη σύσκεψη για Μπάρμπαρα σε Αττική: Έρχονται μηνύματα από το 112, τι ώρα και από ποιες περιοχές θα ξεκινήσει την επέλασή του ο χιονιάς

Survivor Spoiler 4-2: Μήνυμα Αναγνωστόπουλου για… Circo Medrano!