Ελέφαντας δεν άντεξε άλλο την κακοποίηση και έσκισε στη μέση τον «ιδιοκτήτη» του

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΌ ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΟ

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ταϊλάνδη η είδηση ότι ένας ελέφαντας σκότωσε τον ιδιοκτήτη του έπειτα από τέσσερις μέρες απίστευτης κακομεταχείρισης: Ο αρσενικός ελέφαντας, ονόματι Pom Pam, χτύπησε θανάσιμα τον 33χρονο ιδιοκτήτη του με τους χαυλιόδοντες του πολλές φορές μέχρι που μάλιστα του έκοψε το σώμα στη μέση – Μέσα στον καύσωνα τον είχε φορτώσει με ξύλα από μια φυτεία.

Η ζέστη, η κούραση και η κακομεταχείρηση έφτασαν στα όρια του έναν 20χρονο ελέφαντα στην Ταϊλάνδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αρσενικός ελέφαντας, ονόματι Pom Pam, φορτώθηκε με ξύλα από μια φυτεία κατά τη διάρκεια του καύσωνα στην Ταϊλάνδη με αποτέλεσμα να μην αντέξει άλλο και να προχωρήσει στην πράξη αυτή.

Η αστυνομία, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ανέφερε ότι το ζώο «τρελάθηκε» από τις υψηλες θερμοκρασιες όπως αναφέρει δημοσίευμα της dailymail.co.uk.

Ο ελέφαντας, επί τέσσερις μέρες έσερνε καουτσούκ κάτω από τον καυτό ήλιο στην επαρχία Phang Nga της νότιας Ταϊλάνδης μέχρι που έφτασε στα όρια του και σκότωσε τον χειριστή του.

Αστυνομικοί και διασώστες κλήθηκαν στο σημείο στις 17 Αυγούστου όπου βρήκαν το σώμα του Wongfaed κομμένο στα δύο μέσα σε μια λίμνη αίματος. Αξιωματικοί που βρέθηκαν στο σημείο αναζήτησαν τον ελέφαντα και τον εντόπισαν περίπου 500 μέτρα μακριά. Στη συνέχεια πυροβόλησαν τον Pom Pam με ένα ηρεμιστικό βέλος από απόσταση έτσι ώστε οι διασώστες να μπορέσουν να απομακρύνουν την σωρό του χειριστή.

Τον περασμένο μήνα, ένας άλλος χειριστής σκοτώθηκε από τον ελέφαντα του σε μια φυτεία καουτσούκ στην περιοχή Chawang, στη νότια Ταϊλάνδη. Η οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων PETA έχει αναφέρει ότι οι ελέφαντες που εργάζονται σε αιχμαλωσία «έχουν ξεριζωθεί από τα σπίτια τους στη ζούγκλα για να πουληθούν σαν εξοπλισμός. Αναγκάζονται να μεταφέρουν παράνομους κορμούς ή να διασκεδάζουν τους τουρίστες».

Copa Libertadores: Η Anitta άναψε φωτιές πριν το τελικό…

Πέθανε ξεχασμένη και άφραγκη: Τη βρήκαν νεκρή 2 μέρες μετά – Η Σαπφώ Νοταρά «έφυγε» με ένα τσιγάρο στο χέρι