Ένα οικοδομικό τετράγωνο στη Γλυφάδα μετατράπηκε σε σύγχρονο γήπεδο στίβου εξαιρετικών προδιαγραφών

«Λάβετε θέσεις, έτοιμοι, πάμε! Με αυτό τον τρόπο ο Δήμος Γλυφάδας προλογίζει το νέο ανοικτό γήπεδο στίβου στη πόλη.

Το οικοδομικό τετράγωνο Δημελά-Τυρταίου-Μηδείας-Ηρακλείτου στο Δήμο Γλυφάδας έγινε ολοκαίνουργιο ανοιχτό γήπεδο στίβου σύγχρονων προδιαγραφών, ενώ στην ίδια γειτονιά είναι υπό κατασκευή και πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

«Ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στη Γλυφάδα μεταμορφώθηκε σε ένα σύγχρονο ανοιχτό γήπεδο στίβου, με πολύ πράσινο και πολλά όργανα γυμναστικής στο κέντρο του. Η άθληση σε υπαίθριους χώρους είναι μεγάλο ζητούμενο της εποχής μας και η ανάγκη για τέτοιους χώρους είναι μεγάλη», τονίζει ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Ένα οικοδομικό τετράγωνο στη Γλυφάδα μετατράπηκε σε γήπεδο στίβου - Εικόνα 1

Και προσθέτει μεταξύ άλλων: «Το νέο στολίδι της πόλης μας βρίσκεται στο τετράγωνο Δημελά-Τυρταίου-Μηδείας-Ηρακλείτου και περιλαμβάνει αυτό που βλέπετε στις φωτογραφίες: Ο στίβος με ταρτάν σύγχρονων προδιαγραφών, όργανα γυμναστικής, φωτισμός τελευταίας τεχνολογίας και πολλά καινούργια μεγάλα δέντρα που προσφέρουν και υπέροχη σκίαση τις ώρες που ο ήλιος είναι ψηλά.

Δουλέψαμε μεθοδικά και οργανωμένα, για την καλύτερη δυνατή αξιοποίησή του οικοπέδου αυτού, όπως και του δεύτερου στην ίδια περιοχή όπου σύντομα θα παραδώσουμε ένα ολοκαίνουργιο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής.

Οφείλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους που επί δημαρχίας του προκατόχου μου Κώστα Κόκκορη ψήφισαν για την αγορά των οικοπέδων αυτών, ταλαιπωρήθηκαν άδικα, δικαιώθηκαν στο δικαστήριο και σήμερα είμαι σίγουρος ότι χαίρονται με το τελικό αποτέλεσμα, προς όφελος της πόλης μας και των κατοίκων της»

Ένα οικοδομικό τετράγωνο στη Γλυφάδα μετατράπηκε σε γήπεδο στίβου - Εικόνα 2 Ένα οικοδομικό τετράγωνο στη Γλυφάδα μετατράπηκε σε γήπεδο στίβου - Εικόνα 3

>

* φωτογραφιών: Δήμος Γλυφάδας

Αλέξης Κούγιας: Μήνυση στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για την υπόθεση του ψευτογιατρού

8+1 μυστικά για τα πιο ΤΕΛΕΙΑ μελομακάρονα που φάγατε ποτέ !!!!