Εθελόντρια της Κιβωτού του Κόσμου: “Δεν ξέρω ποιος θέλει να τον βλάψει τον πατέρα Αντώνιο που είναι τόσο καλή ψυχούλα”

Η υπόθεση της Κιβωτού, ξεκινάει αύριο 3/2, με τον πατέρα Αντώνιο να ανεβαίνει στο εδώλιο για τις κατηγορίες που τον κατηγορούν, για σεξουαλική ασέλγεια σε ανήλικους. Μαζί με άλλους εφτά μέλη, καλούνται να αντικρούσουν τις σοβαρές καταγγελίες, δεν λείπουν και εκείνοι που υπερασπίζονται τον πάτερ Αντώνιο.

Κιβωτός του Κόσμου: “Δεν ξέρω ποιος θέλει να τον βλάψει τον πατέρα Αντώνιο που είναι τόσο καλή ψυχούλα”

Μια εθελόντρια της Κιβωτού, μίλησε στο T-live και αρνήθηκε κάθε κατηγορία για τον ιδρυτή της Κιβωτού και την σύζυγο του.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: “Ξέρω και τον πατέρα Αντώνιο, την πρεσβυτέρα και τον γιο τους. Το καλύτερο κλίμα. Αυτά δεν ισχύουν που ακούγονται. Αν αυτό το παιδί που είναι σήμερα 19 ετών, που του έκανε ό,τι του έκανε ο τάδε, ήταν 16 ετών. Αν τον κακοποιούσαν γιατί δεν πήγαινε στον πατέρα Αντώνιο κατ’ ιδίαν και να του πει ότι μου συμβαίνει αυτό κι αυτό. Δεν θα τον άκουγε; Γιατί δεν βγαίνει αυτός με τη φάτσα του;

Βοηθούσε όλον τον Βοτανικό, τα Σεπόλια, την Αττική… Παίρναμε καρότσια με πράγματα. Άρα είναι ψέματα. Δεν ξέρω ποιος θέλει να τον βλάψει τον πατέρα Αντώνιο που είναι τόσο καλή ψυχούλα. Αν συνέβαιναν αυτά 13 χρόνια, θα πήγαινα εγώ τις εγγονές μου; Αδύνατον! Δεν θα καταλάβαινε κανείς ότι συμβαίνουν τέρατα στην Κιβωτό.

Ιδιοπαθής πρωτοπαθής πολυμυοσίτιδα: Ο Γολγοθάς της Ρούλας Κορομηλά για το σπάνιο αυτοάνοσο που πάσχει

Θρήνος στη κηδεία Υποσμηναγού: Έφτασε η σορός – Σε δραματική κατάσταση οι γονείς μπροστά στον νεκρό γιο τους