“Φώναζε κατακόκκινος, με έθιξε, με έθιξε, Κατερίνα να πάρεις θέση” – Έξαλλος ο Πουλόπουλος με τον Μικρούτσικο

Έναν έντονο καβγά μεταξύ Ανδρέα Μικρούτσικου και Γιάννη Πουλόπουλου πυροδότησαν οι δηλώσεις του Γιώργου Κοψιδά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Για το “αθωώθηκε” να κάνουμε μια αναφορά. Ξέρεις, όταν γίνεται μόνιμα θέμα είναι σαν να περνάει δίκη», υπογράμμισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

Κάτι που εξαγρίωσε ιδιαιτέρως τον δημοσιογράφο και συνεργάτη του, Γιάννη Πουλόπουλο. «Όχι, μην το λες έτσι! Νομίζω ότι δεν είναι ενημερωμένος! Να βλέπει “Super Κατερίνα” πιο πολύ».

 

 

«Νομίζεις! Το να βγω εγώ τώρα και να πω μια κουβέντα για σένα και ταυτόχρονα το θέμα μας να μπαίνει με άλλες ποινικές διαδικασίες και διώξεις σημαίνει ότι μπαίνουμε στο ίδιο τσουβάλι. Και το έχω πει αυτό το βήμα, πως, παιδιά, μην τους ενοποιούμε», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να ξεσπάσει στη συνέχεια ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Δεν τους ενοποιούμε, μη μιλάς για την εκπομπή, σε παρακαλώ πάρα πολύ, γιατί έχουμε κρατήσει αποστάσεις με πάρα πολύ κόπο. Και ειδικά εγώ που έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια».

Ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ Ανδρέα Μικρούτσικου – Γιάννη Πουλόπουλου

Α.Μ.: Θα παρακαλέσω, για αυτή την υπεράσπιση, τον Θέμη και τον Νίκο, να του κάνουν αύξηση για του χρόνου.

Γ.Π.: Παιδιά, σας παρακαλώ! Όχι! Ένα λεπτό. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια να κρατάμε τις αποστάσεις, ούτε έχουμε κάνει εδώ ποτέ τηλεδικαστήριο. Και εγώ ειδικά ως συντονιστής εκπομπής τα προηγούμενα χρόνια.

Α.Μ.: Παρόλες τις φωνές σου, επιμένω.

Γ.Π.: Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια για να μη γίνουμε τηλεδικαστήριο και δεν μπορώ να ακούω αυτό το πράγμα.

Α.Μ.: Αυτό σε έθιξε;

Γ.Π.: Ναι, με έθιξε! Με έθιξε! Γιατί να μη με θίξει; Δεν κατάλαβα. Έκανα πέρσι τον συντονισμό της εκπομπής; Ανδρέα μου, καλά, τα βλέπεις όλα αστεία χωρίς να καταλαβαίνεις τι δουλειά έχει από πίσω.

«Ρε παιδιά τώρα αλήθεια; Προσβάλλεται όλη η εκπομπή με αυτό το πράγμα και Κατερίνα πρέπει να πάρεις και συ θέση. Συγγνώμη», πρόσθεσε ο Γιάννης Πουλόπουλος, με την παρουσιάστρια της εκπομπής να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα.

 

Survivor All Star αποχώρηση 24/05: Οριστικό! Τριπλή υποψηφιότητα για τάκο!

Εκλογές 2023: Οι «Ράδιο Αρβύλα» σατίρισαν με εξαιρετικό τρόπο τα exit polls και αποθεώθηκαν