Γέννησε με το που μπήκε το 2023 η Αθηνά Ωνάση; Η αλήθεια για την εγκυμοσύνη της κληρονόμου

Τις τελευταίες ημέρες, κυκλοφορούν φήμες για την Αθηνά Ωνάση, που την ήθελαν έγκυο από τη σχέση με το σύντροφό της, Αλμπέρτο Ζόρζι, με την ίδια να μην μπορεί να το κρύψει στο κύκλους των δισεκατομμυριούχων.

Όπως αναφέρουν τα ξένα δημοσιεύματα, σε περίπτωση που η Αθηνά είναι έγκυος, «συνυπεύθυνος» για το γεγονός είναι ο Αλμπέρτο Ζόρζι, ένας άνθρωπος που μοιράζεται μαζί της το πάθος για τα άλογα και ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά, όταν τους γνώρισε ο Γιαν Τόπε.

Αθηνά Ωνάση: Φήμες την θέλουν να κρύβει την εγκυμοσύνη της

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, που έχουν πάρει «φωτιά», με αποτέλεσμα ο Αλμπέρτο να χωρίσει πρόσφατα με τη σύζυγό του, Αναλίσα Τζιουντίνι, ώστε ο δρόμος να ανοίξει. Σύμφωνα πάντα με δημοσιεύματα σε σάιτ της Αμερικής αλλά και της Βραζιλίας, το ζευγάρι περνά, πια, τις μέρες ευτυχίας του σε μια βίλα 14 εκατομμυρίων, που έχει στην ιδιοκτησία της στη Φλόριντα η Αθηνά.

Από το περιβάλλον τους, μάλιστα, διαδίδεται πως είναι στην πιο ώριμη φάση τους και δείχνουν να σκέφτονται έντονα να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αθηνά Ωνάση: Η μη διάψευση της κληρονόμου και η αλήθεια

Η χρυσή κληρονόμος, που τουλάχιστον θα είχε μια αμύθητη περιουσία να μεταβιβάσει, για πρώτη φορά δε διέψευσε τα δημοσιεύματα με μια εμφάνιση της, παρά κρατά σιγή ιχθύος ενώ παράλληλα μένει άφαντη από τα φώτα της δημοσιότητας φουντώνοντας ακόμη περισσότερο τα σενάρια της εγκυμοσύνης της. Αλήθεια, ή ψέματα, ο χρόνος είναι αμείλικτος και πολύ σύντομα θα μάθουμε αν η Αθηνά βιώσει το θαύμα της μητρότητας.

Μόνο που τα δημοσιεύματα μιλούσαν για εγκυμοσύνη τεσσάρων μηνών τον Ιούλιο του 2022. Από τη στιγμή, που δεν την έχουμε δει, όμως, με παιδί στην αγκαλιά, προξενείται περαιτέρω η αμφιβολία για την εγκυρότητά τους, διαφορετικά θα έπρεπε… να έχει γεννήσει, είτε στο τέλος του 2022 είτε με το που μπήκε το 2023.

Πηγή :fanpage

Η Αθηνά Οικονομάκου χόρεψε ζεϊμπέκικο και οι φίλες της την αποθέωσαν 

Η συγκινητική αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου