Γιώργος Αγγελόπουλος: Ποια Δήμητρα Βαμβακούση; Αυτή κυκλοφορεί χέρι-χέρι με στρινγκ μαγιό με τη φίλη της

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος που έγινε γνωστός μέσα από το survivor Ελλάδα εδώ και 6 χρόνια βρίσκεται μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως ποτέ δεν έχει επιβεβαιώσει ή δεν έχει φωτογραφηθεί με γυναίκα σχέση του!

Από την άλλη η Δήμητρα Βαμβακούση έγινε γνωστή δύο χρόνια αργότερα στο survivor Ελλάδα-Τουρκία. Κατάφερε και έφτασε μέχρι τον τελικό όμως έχασε από την Κατερίνα Δαλάκα!

Μέσα στο ριάλιτι έκανε καλές φίλες, με τις οποίες λίγο αργότερα κυκλοφορούσε χέρι-χέρι στη Σαντορίνη αναστατώνοντας ντόπιους αλλά και τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του όμορφου νησιού μας!

Τις τελευταίες ημέρες κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ντόρο και να κάνουν θέμα ότι δήθεν ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρίσκεται σε σχέση με τη Δήμητρα Βαμβακούση!

Από τις δικές μας πληροφορίες, κάτι τέτοιο δεν ισχύει, αλλά θα συνεχίσετε να τους βλέπετε σε κοινές κοσμικές εκδηλώσεις!

Μάλιστα τους ενώνει ακόμα είναι κοινό χαρακτηριστικό αφού τόσο η Δήμητρα όσο και ο Ντάνος αν και δέχτηκαν πρόταση και να μπουν στο Survivor δεν θα συμμετάσχουν!

Δες την απαγορευμένη φωτογραφία με τη Δήμητρα Βαμβακούση να να περπατάει χέρι-χέρι με string μαγιό με τη φίλη της ελπίδα που γνώρισε στο survivor
Δες την αποκλειστική φωτογραφία εδώ

«Miracle Garden» Ο κήπος των θαυμάτων στο Ντουμπάι και δεν υπάρχει παρόμοιος σε όλο τον κόσμο.

Γυναίκα βρίσκει 2 τυφλά δίδυμα γατάκια στην αυλή της και τα βοηθάει να επιβιώσουν