Η ανάρτηση όλο νόημα του Μπο: Η πρώτη αντίδραση μετά το χθεσινό επεισόδιο και τα φιλιά της Καρολίνας με τον Μάριο στο Survivor

Survivor: Θύελλα αντιδράσεων μετά τα χθεσινά του Μάριου Πρίαμου με τη Καρολίνα

Τον χαμό έχει φέρει η αποκάλυψη πως ο Μάριος Πρίαμος με την Καρολίνα συναντιούνται κρυφά γιατί υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον. Μέχρι στιγμής, ο σύντροφος της Καρολίνας στην Ελλάδα, ο Μπό, αντέδρασε για τα όσα προβλήθηκαν.

Πριν λοιπόν δούμε το βίντεο, που προδίδει το νέο ζευγάρι του Άγιου Δομίνικου ο ράπερ φρόντισε και έκανες τις πρώτες του δηλώσεις δείχνοντας, πως είναι απογοητευμένος.

«Δεν είναι πολύ ευχάριστη η θέση μου. Δεν είμαστε μόνο για τα ευχάριστα… Απλά γίνονται μπροστά σε όλη Ελλάδα. Δεν είναι κάτι ωραίο, είναι άσχημο, άβολο. Κάτι που σε στεναχωρεί. Μέσα σε δέκα ημέρες άλλαξαν όλα. Πριν μια βδομάδα κάναμε εκστρατεία για να βοηθήσουμε τον άνθρωπό μας, ξαφνικά βλέπεις αυτό το πράγμα. Ταιριάζει πολύ η λέξη “ήταν ζευγάρι”. Δεν είμαστε πια», είπε αρχικά ο Μπο σε συνέντευξή του.

Η ανάρτηση όλο νόημα του Μπο: Η πρώτη αντίδραση μετά το χθεσινό επεισόδιο και τα φιλιά της Καρολίνας με τον Μάριο στο Survivor

«Πίστευα ότι ο Μάριος ήταν φίλος μου και ότι ο λόγος του ήταν μπέσα. Πριν φύγουν τα παιδιά, ο Μάριος μου είπε ότι θα μου την προσέχει. Και εκείνος βρίσκεται σε σχέση. Από όπου και να το πιάσεις είναι όλο λάθος. Άκουσα διάφορα στην αρχή αλλά νόμιζα ότι απλά μιλούσαν και την πρόσεχε, όπως μου υποσχέθηκε. Το παιδί (η Καρολίνα) που παρέδωσα στην Ατζούν Μίντια δεν έχει καμία σχέση με το παιδί που βλέπω στο trailer. Μου έλεγε ότι είναι πολύ ερωτευμένη. Δεν έχει γίνει παρεξήγηση, είναι ξεκάθαρο. Είναι ένα τεράστιο λάθος που έκαναν προς τον εαυτό τους, δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που αφήσαν πίσω», συμπλήρωσε ο Μπο.

Το story του Μπο για τη Καρολίνα

Aφού λοιπόν είδαμε το βίντεο με τα τρυφερά τετ α τετ όλοι περίμεναν την αντίδραση του Μπο μέσα από τα social media, με τον ίδιο να παρακολουθεί το επεισόδιο από το σπίτι του Στέφανου Κωνσταντινίδη, κάνοντας λίγα αλλά αιχμηρά σχόλια για την όλη σκηνή.

SURVIVORSURVIVOR ALL STARΚΑΡΟΛΙΝΑ ΚΑΛΥΒΑΜΑΡΙΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ

Survivor Spoiler 28-1: Αυτοί κερδίζουν την πρώτη ασυλία την Κυριακή

Τους υδατάνθρακες που πρέπει να τρώτε για να χάσετε βάρος και ποιους πρέπει να αποφεύγετε