Καταρρακωμένη η Άννα Μαρία: Ένα ράκος μετά το θάνατο του βασιλιά Κωσταντίνου-Η θλιβερή καθημερινότητα της

Η είδηση του θανάτου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Δίπλα του βράχος όλα αυτά τα χρόνια, στάθηκε η αγαπημένη του Άννα Μαρία, που ήταν μαζί 58 χρόνια. Η θλίψη βυθισμένη στο πρόσωπο της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια παραμένει στην Αθήνα, καθώς θέλει να βρίσκεται δίπλα στον άντρα της.

Άννα Μαρία: Πως είναι μετά την κηδεία

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της Μάρως Κανελλάκη στο T-live, η Άννα Μαρία είναι κλεισμένη στο διαμέρισμα όπου διέμενε με τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο, στην οδό βασιλίσσης Σοφίας. Οι μόνοι επισκέπτες που δέχεται στην οικία είναι ο γιος της, Νικόλαος και ο Φίλιππος, ο οποίος ταξίδεψε από την Μεγάλη Βρετανία ξανά στην Ελλάδα, ώστε να βρίσκεται κοντά στη μητέρα του σε αυτές τις δύσκολες ώρες. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η Άννα Μαρία αρνείται τις κοσμικές συναναστροφές.

Όπως επεσήμανε ο Ιάσονας Τσόλης, η Άννα Μαρία έχει στενές σχέσεις με τις δύο αδελφές της, πριγκίπισσα Βενεδείκτη και η βασίλισσα Μαργαρίτα και ένα από τα σενάρια θα μπορούσε να είναι ότι θα συνεχίσει να ζει τόσο στην Ελλάδα, όσο και στη Δανία.

Κλέλια Ανδριολάτου: Κατεβαίνει τα σκαλιά με εξώπλατη τουαλέτα και προκαλεί ΤΑΡΑΧΗ στο Instagram

“Θανάσιμη” πεθερά η Μαρία Εκμεκτσίογλου: “Έβαζα περούκες και παρακολουθούσα τα παιδιά μου στα ραντεβού τους”