Μαίρη Βιδάλη: «Η κόρη μου δεν ήθελε ούτε να την αγκαλιάσω»

Η Μαίρη Βιδάλη μοιράστηκε με το κοινό την προσπάθεια που έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια για να συνδυάσει την προσωπική της ζωή με την επαγγελματική.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» κι αναφέρθηκε στην υποκριτική και το πόσο δύσκολο της ήταν να την συνδυάσει με την οικογένειά της.

Αρχικά, δήλωσε: «Η δική μας δουλειά δεν είναι να πηγαίνεις στο γραφείο και να γυρίζεις σπίτι. Είναι 24ωρη. Όταν θέλεις να κάνεις και οικογένεια και καριέρα, χάνεις και από τα δύο. Ούτε τέλεια μητέρα μπορείς να είσαι, ούτε τέλεια καριερίστα».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, αυτό συνέβη και στην ίδια. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, έχει καταφέρει να αναπληρώσει τον χρόνο της με τα παιδιά της.

«Δεν μπορείς να προσφέρεις στα παιδιά σου, λόγω ωραρίου. Το ένιωσα κι εγώ ότι έχω λείψει πολύ από τα παιδιά μου,αλλά ευτυχώς το έχω αναπληρώσει τώρα που είναι ενήλικες. Κι εκείνα το ένιωσαν, ειδικά η κόρη μου δεν ήθελε ούτε να την αγκαλιάζω. Γιατί όποτε πήγαινε να με αγκαλιάσει της έλεγα “μη, είμαι βαμμένη για την παράσταση”. Οπότε, μετά αντιδρούσε και μου έλεγε κι εκείνη “τότε δεν θέλω ούτε εσύ να με φιλάς”», εξηγεί.

Τέλος, αναφορικά με το αν δίνει δεύτερες ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο. «Δεν δίνω δεύτερες ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο, γιατί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν πιστεύω. Παλιά το έκανα, τώρα προσπαθώ να μην το κάνω. Στις συνεργασίες μου, δημιουργώ και προσωπικές σχέσεις και σπάνια βρίσκω ανθρώπους που δεν το εισπράττουν αυτό», παραδέχεται.

Πηγή

Ολυμπία Χοψονίδου «Ειλικρινά, μέσα απ’ την καρδιά μου, η πεθερά μου είναι άγιος άνθρωπος και έχω μάθει πάρα πολλά από αυτήν»

Καλή Καλό: «Η Ρένα Βλαχοπούλου δεν έδωσε ποτέ ούτε 1 ποτήρι νερό. Κρυβόταν για να αποφύγει τα πουρμπουάρ»