Με ποια εύκολα κόλπα μπορείτε να αποκτήσετε πραγματικά σαρκώδη χείλη.

Τα χείλη μαζί με τα μάτια, είναι τα πιο αντιπροσωπευτικά χαρακτηριστικά του προσώπου. Για να τα τονίσουμε, που αγοράζουμε αμέτρητα χρώματα κραγιόν, ακούμε τις συμβουλές των bloggers ομορφιάς και ακολουθούμε τις καινοτομίες της κοσμετολογίας.

Σας προτείνουμε τις πιο χρήσιμες συμβουλές για να γίνουν τα χείλη σας ακαταμάχητα.

Απολέπιση 8 Εύκολα Κόλπα για να Αποκτήσετε Πραγματικά Σαρκώδη Χείλη. - Εικόνα 2 Προϊόντα απολέπισης ή μια μαλακή οδοντόβουρτσα μπορούν να απαλλάξουν τα χείλη από τα νεκρά κύτταρα. Μετά από ένα τέτοιο μασάζ, η εφαρμογή του κραγιόν θα γίνει με λείο και ιδανικό τρόπο.

Διόρθωση του περιγράμματος 8 Εύκολα Κόλπα για να Αποκτήσετε Πραγματικά Σαρκώδη Χείλη. - Εικόνα 3 Το κονσίλερ μπορεί να διορθώσει το περίγραμμα των χειλιών: αρχικά ζωγραφίζουμε ένα φυσικό περίγραμμα, και στη συνέχεια με ένα μολύβι χειλιών κάνουμε το επιθυμητό περίγραμμα.

Γέμιση του περιγράμματος 8 Εύκολα Κόλπα για να Αποκτήσετε Πραγματικά Σαρκώδη Χείλη. - Εικόνα 4 Για ένα εύκολο μακιγιάζ, γεμίστε το εσωτερικό των χειλιών με μολύβι χειλιών. Τονίστε το περίγραμμα χειλιών 8 Εύκολα Κόλπα για να Αποκτήσετε Πραγματικά Σαρκώδη Χείλη. - Εικόνα 5 Με τη βοήθεια ενός κονσίλερ, τονίστε το περίγραμμα των χειλιών. Έτσι τα χείλη θα φαίνονται μεγαλύτερα.

Δημιουργία όγκου 8 Εύκολα Κόλπα για να Αποκτήσετε Πραγματικά Σαρκώδη Χείλη. - Εικόνα 6 Για να κάνουμε τα χείλη πιο σαρκώδη, προσεκτικά περάστε τις γωνίες των χειλιών με μολύβι, και στο κέντρο προσθέστε κονσίλερ.

Επιλογή χρώματος κραγιόν 8 Εύκολα Κόλπα για να Αποκτήσετε Πραγματικά Σαρκώδη Χείλη. - Εικόνα 7 Ανάλογα με χρώμα του δέρματος, διαλέγουμε το κατάλληλο χρώμα κραγιόν. Να θυμάστε ότι το περλέ κραγιόν τονίζει τις ατέλειες της επιδερμίδας, το μάτ κραγιόν κρύβει τον όγκο και η γυαλιστερή λάμψη δεν ταιριάζει πάντα.

Εφαρμόζουμε προσεκτικά το κραγιόν 8 Εύκολα Κόλπα για να Αποκτήσετε Πραγματικά Σαρκώδη Χείλη. - Εικόνα 8 Για να κάνουμε εύκολα το περίγραμμα χειλιών, φτιάξτε ένα ‘Χ’ στο κέντρο του πάνω χείλους. Στη συνέχεια, κάντε το εξωτερικό περίγραμμα και γεμίστε το εσωτερικό.

Τονίζουμε το κέντρο των χειλιών 8 Εύκολα Κόλπα για να Αποκτήσετε Πραγματικά Σαρκώδη Χείλη. - Εικόνα 9 Για ένα πιο ρομαντικό μακιγιάζ, εφαρμόστε κονσίλερ στα χείλη σας, και στη συνέχεια γεμίστε το κέντρο με κραγιόν και απλώστε το.

Δάκρυσε η Παναγία στο Ναύπλιο: Ποδοσφαιριστής πέθανε στη μέση του γηπέδου

Την ξέρει η Πισπιρίγκου: Αρραβωνιάζεται ο Μάνος Δασκαλάκης με τη νέα του σύντροφο