Μεγάλο Σταυρό σηκώνει ο Μάρκος Λεζές: «Εγώ πήγα για μια εξέταση ρουτίνας και οι γιατροί μου βρήκαν προχωρημένο καρκίνο»

Το παράπονό του από την τηλεόραση και το θέατρο εξέφρασε ο Μάρκος Λεζές ενώ εξομολογήθηκε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Απέχω από την τηλεόραση και το θέατρο, τα μπούχτισα πια, δεν μπορώ. Η τηλεόραση έχει γίνει πια μια κρεατομηχανή, όπου αλέθουν και τους ηθοποιούς και όλα. Με ενοχλεί να βλέπω ηθοποιούς που δεν είναι ηθοποιοί. Και δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί, αλλά είναι και τραγουδιστές που μπαίνουν και κάνουν αυτά. Έχει γίνει ένας αχταρμάς», τόνισε ο Μάρκος Λεζές.

«Ηθοποιός δεν σημαίνει απλώς φως, ηθοποιός σημαίνει φως, νερό, τηλέφωνο απλήρωτο! Γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα σήμερα. Πικράθηκα, γιατί δεν μπορείς, ρε παιδί μου, να είσαι ταλαντούχος, να είσαι ταμειακός, να έρχεται ο κόσμος για σένα, να σε αγαπάει και να τρελαίνεται ο κόσμος και να μη σε παίρνουν στο θέατρο και να είσαι άνεργος», συμπλήρωσε ο Μάρκος Λεζές.

«Λέω δεν πάω να κάνω εξετάσεις και μου βρίσκουν ότι έχω καρκίνο στον προστάτη και μάλιστα βαρβάτο. Τώρα, δόξα τω Θεώ, είμαι μια χαρά. Ο καρκίνος του προστάτη, αν τον προλάβεις, δεν είναι τίποτα. Αν δεν τον προλάβεις, όμως, χαιρετίσματα. Δεν μπορώ να πω ότι φοβήθηκα, γιατί πίστευα πολύ», πρόσθεσε ακόμα ο Μάρκος Λεζές.

ο Θανασάκης του Ευτυχισμένοι Μαζί μεγάλωσε και έκανε πρόταση στην αγαπημένη του πάνω στη σκηνή!

Κράουτς και Άμπι μίλησαν για τη σεξουαλική τους ζωή: «Θηρίο στο κρεβάτι»