«Μισή πιθαμή και χτυπούσες τον γιο μου;» Ξέσπασε η μητέρα του Άλκη Καμπανού

Η συγκλονιστική αντίδραση της μητέρας του Άλκη Καμπανού όταν αντίκρισε τους 12 κατηγορούμενους μέσα στο δικαστήριο. Ένταξη κατά την αποχώρησή τους.

Με εντάσεις μέσα αλλά και έξω από το δικαστήριο η δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, η οποία διακόπηκε για τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου κατόπιν σχετικού αιτήματος δικηγόρων της υπεράσπισης που επικαλέστηκαν κωλύματα.

Η μητέρα του 19χρονου, όπως ήταν λογικό, βρισκόταν σε έντονη συναισθηματική φόρτιση, ειδικά όταν στην αίθουσα βρέθηκαν για πρώτη φορά μπροστά της οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του γιου της.

Η ίδια μάλιστα, σύμφωνα με το Thesstoday, ζήτησε από τους από αστυνομικούς που βρίσκονταν εντός της αίθουσας να κάνουν στην άκρη για να τους αντικρίσει και να τους μιλήσει όπως και έκανε.

Όταν τους είδε, ξέσπασε λέγοντας προς έναν εκ των κατηγορούμενων: “Μισή πιθαμή είσαι και χτυπούσες τον γιο μου;”, αποκαλώντας τον στη συνέχεια “γεννημένο δολοφόνο”.

Λίγο αργότερα, όταν στη δικαστική αίθουσα εισήλθε ο 21χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε τον Άλκη Καμπανό με δρεπάνι, η μητέρα του Άλκη του απηύθυνε τον λόγο και τον ρώτησε: “Πού είναι τώρα το δρεπάνι;”.

Ένταση έξω από το δικαστήριο

Κατά την αποχώρηση των 12 κατηγορουμένων, άτομα που βρίσκονταν έξω από το δικαστήριο φώναζαν συνθήματα, ενώ για λίγη ώρα υπήρξε και ένταση.

Στο σημείο βρίσκονταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ διμοιρίες της ομάδας ΟΠΚΕ βρίσκονταν στην πίσω πόρτα του κτιρίου, από όπου αποχώρησαν οι κατηγορούμενοι.


Μάλιστα κάποια άτομα προσπάθησαν να τους προσεγγίσουν την κλούβα των ΜΑΤ, φωνάζοντας “κάτω το κεφάλι” και “Δολοφόνοι, ισόβια”.

Survivor Spoiler 15-1: Απάντησε η Βρισηΐδα στις φήμες για εγκυμοσύνη (Vid)

Η μεταμόρφωση στο Τατόι: Έτοιμο μέσα σε λίγα 24ωρα για την ταφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου