«Μητρότητα για μένα σημαίνει σκλαβιά» – Η δήλωση της Σμαράγδας Καρύδη που θα συζητηθεί

Η Σμαράγδα Καρύδη  βρέθηκε καλεσμένη και εξήγησε στο Ενώπιος Ενωπίω και τον Νίκο Χατζηνικολάου για ποιο λόγο δε θέλησε να παντρευτεί και να κάνει παιδιά, αλλά και για ποιο λόγο δεν κάνει περιοδείες τα καλοκαίρια.

«Έχω ζήσει τη ζωή που με ικανοποίησε. Έχω ζήσει όσα ήθελα. Δεν έχω παράπονα. Βρήκα την ισορροπία. Δεν είμαι εργασιομανής και για πάρα πολλά χρόνια δεν είχα όρεξη να κάνω και πολλά πράγματα. Βρήκα μια ισορροπία και στη ζωή και στη δουλειά μου. Δεν ένιωσα ότι υπήρχε κάπου κενό. Δεν με ενδιέφερε ποτέ ο γάμος. Δεν απορρίπτω τον θεσμό του γάμου. Δεν έχω βρει τον λόγο να κάνω γάμο. Η επισημοποίηση και η επισφράγιση ενός πράγματος θα φέρει μια μονιμότητα που θα με τρομάξει. Ο λόγος που δεν έγινα μητέρα είναι επειδή θα γινόμουν σκλάβα του παιδιού και θα άφηνα όλη μου τη ζωή πίσω. Δεν είχα την όρεξη και τα αποθέματα να αφιερωθώ σε κάτι τέτοιο. Δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε, από μικρή δεν το είχα ποτέ. Θα πάθαινα κόλλημα με το παιδί», είπε χαρακτηριστικά η Σμαράγδα Καρύδη.

Στη συνέχεια εξήγησε για ποιο λόγο δεν κάνει περιοδείες το καλοκαίρι, παραδεχόμενη πως «Είμαι τεμπέλα και επειδή όταν αρχίζω μια δουλειά θέλω να είναι όλα τέλεια, κουράζομαι πολύ! Τα καλοκαίρια δεν κάνω περιοδείες. Προσπαθώ να μην κάνω παράλληλα θέατρο και τηλεόραση. Δηλώνω τεμπέλα, όταν έχω δουλειά, όμως, θα την κάνω. Μου είναι αδιανόητο να μην τα δίνει όλα κάποιος στη σκηνή. Το καλοκαιράκι κάθομαι. Από το σχολείο έκανα τον κόσμο να γελάει. Είμαι λίγο τρολ. Με κάνει ευτυχισμένη να κάνω τους άλλους να γελάνε».

 

“Μούφα ο χιονιάς, αυτή είναι η αλήθεια”: Έξαλλος ο Γιάννης Καλλιάνος με τους συναδέλφους του

«Πιστεύω μόνο εσένα, κανέναν άλλο»: Ο Χρήστος Δάντης στηρίζει την Ασημίνα μετά την αποβολή της από το Survivor