Ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλα Χρυσαειδή αποκαλύπτει: Η απάντηση για το «τρίτο πρόσωπο» μετά το διαζύγιο

Παναγιώτης Τριβυζάς: Απαντάει σε όλα μετά το διαζύγιο

Ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλας Χρυσαειδή, ο Παναγιώτης Τριβυζάς, έσπασε τη σιωπή του και μίλησε στους δημοσιογράφους. Μίλησε για την αναχώρηση της Σταυρούλας για τον Άγιο Δομίνικο αλλά και για το αν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους.

Σχετικά με το αν υπήρξε τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλας Χρυσαειδή είπε χαρακτηριστικά: «Όχι δεν έχουμε καμία επικοινωνία τίποτα. Μου το μετέφεραν αυτό που είπε η Σταυρούλα. Δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό. Δεν υπάρχει κανένα τρίτο πρόσωπο και θα σταθώ σε αυτό μόνο».

Ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλα Χρυσαειδή αποκαλύπτει: Η απάντηση για το «τρίτο πρόσωπο» μετά το διαζύγιο

Θα ξαναμιλήσει ο Παναγιώτης Τριβυζάς με την Σταυρούλα Χρυσαειδή

Και συνέχισε για το ντόρο που δημιουργήθηκε: «Δεν με ενοχλούν όσα ακούγονται. Συμβαίνουν διάφορα στη ζωή του κάθε ζευγαριού, οπότε όλα καλά».

Στην ερώτηση αν θα επικοινωνήσει μαζί της σε κάποιο έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor, είπε χαρακτηριστικά: «Έχουμε χωρίσει κι έχει παρθεί ένα διαζύγιο. Τέλος μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει καμία επανασύνδεση. Έχει κλείσει. Πάντα χαμογελαστός όχι στενοχωρημένος. Ήταν κοινή απόφαση και μέχρι εδώ».

SURVIVORΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΒΥΖΑΣΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΧΡΥΣΑΕΙΔΗ

Η Ελευθερία Ελευθερίου μας… αναστατώνει και την περίοδο των γιορτών (pics)

Μοντέρνα διακόσμηση και απίθανη θέα: Το όμορφο σπίτι της Ντορέττας Παπαδημητρίου στα Νότια Προάστια είναι σαν να βγήκε από παραμύθι