Ο Τζέιμς Καφετζής εξομολογείται: «Δεν πάω στο Survivor All Star χωρίς τον Τριαντάφυλλο. Tα 5.000€ δεν είναι δελεαστικό ποσό»

Τζέιμς Καφετζής: Το Survivor, οι αμοιβές, ο Τριαντάφυλλος και ο Ντάνος

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε στην εκπομπή, Mega Καλημέρα, λίγες ώρες μετά την αναχώρηση των παικτών για τον Άγιο Δομίνικο και δεν δίστασε να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις.

Μεταξύ άλλων, μίλησε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να μπαίνει στο παιχνίδι, την πολυσυζητημένη αμοιβή του Τριαντάφυλλου, αλλά και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Δεν έχω ιδέα τι θα γίνει με το Survivor, δεν πάω στο Survivor. Υπήρχαν άνθρωποι που μου στέλνανε σε παρακαλώ μην μπεις έχουν ανέβει οι τιμές στα καύσιμα, στα ξύλα στα πάντα, άλλοι μου έλεγαν μπες να γίνει χαμός. Δεν υπάρχει περίπτωση έχει κλείσει αυτός ο κύκλος για εμένα», είπε αρχικά ο Τζέιμς Καφετζής.

Ο Τζέιμς Καφετζής εξομολογείται: «Δεν πάω στο Survivor All Star χωρίς τον Τριαντάφυλλο. Tα 5.000€ δεν είναι δελεαστικό ποσό»

Ο Τζέιμς Καφετζής για την αμοιβή του Τριαντάφυλλου

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είχα πει για χαβαλέ ότι θα πήγαινα αν έπαιρνα 100 ευρώ παραπάνω από τον Τριαντάφυλλο. Δεν πάω χωρίς τον Τριαντάφυλλο σε καμία περίπτωση αλλά ούτε αυτός θα πάει. Πιο πιθανό είναι να πάω με τον Τριαντάφυλλο στην περιοδεία στην Αυστραλία, παρά στο Survivor»

Σχετικά με την αμοιβή του Τριαντάφυλλου ανέφερε: «Δεν πιστεύω ότι τα 5.000 ευρώ είναι δελεαστικό ποσό για τον Τριαντάφυλλο, αφού την προηγούμενη χρονιά είχε πάει με 5.500€ και για να πάει δεύτερη φορά να περάσει αυτό το λούκι, θα έπρεπε να πάρει ακόμα περισσότερο» 

Για τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον Νίκο Μπάρτζη αποκάλυψε: «Δεν έχω καμία επικοινωνία με τον Νίκο Μπάρτζη, καλή τύχη του εύχομαι».

Καταλήγοντας, ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε και για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ή αλλιώς “Ντάνο” και είπε «ο Ντάνος είναι συνώνυμο του Survivor».

SURVIVORSURVIVOR ALL STARΤΖΕΙΜΣ ΚΑΦΕΤΖΗΣΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

Η συγκινητική αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου

Έξαλλη η Μαριάννα Τουμασάτου: Η οργισμένη ανάρτηση μετά την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη