Όλοι μιλούν για την Έλενα Ακρίτα: Είπε για τον Φιλιππίδη την αλήθεια που όλοι φοβούνται να πουν

Μέσα από το καινούργιο podcast της, η Έλενα Ακρίτα σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης σχετικά με τον γνωστό ηθοποιό Γιάννη Μπέζο, κατά τη διάρκεια της δίκης του.

Έλενα Ακρίτα: Ο σχολιασμός για τις δηλώσεις του Φιλιππίδη

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης λέει ότι τον αγαπάει ο κόσμος και δεν είναι μυστήριος σαν τον Μπέζο. Δεν θυμάμαι ποτέ ο Μπέζος να έχει κατηγορηθεί για τις πράξεις που έχει κατηγορηθεί ο Φιλιππίδης. Έχουμε πει ότι είναι μουντρούχος, δεν κάνει δημόσιες σχέσεις και δεν μιλάει για την προσωπική του ζωή. Έχω ακούσει ως θιασάρχης και ως συνεργάτης ότι έχει επιδείξει άψογη συμπεριφορά, είναι καλοπληρωτής, ευγενής.

Το να βγαίνει ο κ. Φιλιππίδης με αυτό το φόρτο κατηγοριών στην πλάτη του και να μιλάει έτσι για τον φίλο του και συνεργάτη του, το θεωρώ ποταπό. Ο Μπέζος δεν γλείφει κανέναν, δεν κάνει δημόσιες σχέσεις, μιλάει όπως σκέφτεται και όπως σκέφτεται γιατί είναι ειλικρινής και αυθόρμητος. Εάν οι μυστήριοι είναι σαν τον Μπέζο και αυτοί που αγαπάμε είναι σαν τον Φιλιππίδη τότε κάτι λάθος έχουμε δει στη ζωή μας και στην κρίση μας για τους άλλους ανθρώπους. Με τον Γιάννη Μπέζο, λοιπόν, και όχι με τον Πέτρο Φιλιππίδη».

«Είσαι για Όσκαρ»: Ένας πανικός στο αποψινό συμβούλιο του Survivor, μπήκε στο στόχαστρο ο Σάκης Κατσούλης για το θέατρο

«Ο Ικάρντι ξεχνάει τη Γουάντα Νάρα στην αγκαλιά της πρώην του Χάμες Ροντρίγκες, Σάνον ντε Λίμα»!