Πάγωσαν τα «ζευγαράκια» στο Survivor All Star: Τέλος το παιχνίδι για την Καρολίνα και οι πρώτες αντιδράσεις

Survivor All Star: Το έπαθλο του φαγητού και η αποχώρηση που δεν περίμεναν

Μετά από καιρό οι μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού ενώ το βράδυ της Τετάρτης ακόμα μια αποχώρηση παρακολούθησαν οι τηλεθεατές.

Οι Μαχητές περίμεναν πως και πως να σπάσουν το σερί των Διασήμων στα έπαθλα φαγητού και γεύτηκαν τις πίτες, παίρνοντας δυνάμεις για τη δύσκολη συνέχεια του παιχνιδιού.

Μάλιστα, η νίκη ήρθε σχετικά εύκολα καθώς επικράτησαν με 10-6 και την Καρολίνα Καλύβα που είναι μεταξύ των υποψηφίων προς αποχώρηση να φέρνει το πολυπόθητο «10». Ακολούθησαν έξαλλοι πανηγυρισμοί, φωνές και φυσικά χοροί.

Στους διακριθέντες του αγωνίσματος ήταν η Στέλλα Ανδρεάδου και ο Τάκης Καραγκούνιας με δυο νίκες. Μάλιστα ο Τάκης πανηγύρισε κι αυτός με έξαλλο τρόπο τους πόντους που χάρισε στην ομάδα του.

Η αποχώρηση που δεν περίμεναν στο Survivor All Star

Ακολούθησε το κρίσιμο συμβούλιο αποχώρησης του νησιού με έναν εκ των Τάκη Καραγκούνια, ο Γιώργου Ασημακόπουλου, Καρολίνας Καλύβα και Σπύρου Μαρτίκα να αποχωρεί οριστικά από το παιχνίδι.

Πάγωσαν τα «ζευγαράκια» στο Survivor All Star: Τέλος το παιχνίδι για την Καρολίνα και οι πρώτες αντιδράσεις

Η ώρα της ανακοίνωσης του παίκτη που θα αποχωρήσει από το Survivor είχε φτάσει. Όπως είπε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός, ο παίκτης ή η παίκτρια που αποχωρεί από το παιχνίδι, είναι η Καρολίνα Καλύβα, η οποία πλήρωσε το ντόρο που δημιούργησε τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομά της.

SURVIVORSURVIVOR ALL STARΚΑΡΟΛΙΝΑ ΚΑΛΥΒΑΜΑΡΙΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣΜΑΡΙΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ

Συγκινεί ο Μάρκος Σεφερλής για τη μητέρα του: «Είναι 81 και παραμένει η ηρωίδα μου»

Ο συγκλονιστικός σκύλος, όταν ένα αυτιστικό παιδί παθαίνει κρίση και χτυπάει τον εαυτό του [Video]