Παίρνει εκδίκηση από ψηλά η Τζωρτζίνα: Το στοιχείο στο κινητό που “καταδικάζει” την Πισπιρίγκου

«Η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν πάντα εκεί» στους θανάτους των παιδιών της και εκείνη ήταν η μάρτυρας που ειδοποιούσε τους υπόλοιπους. Αυτή φαίνεται να είναι η πρώτη ύποπτη κατηγορία που βαραίνει την κατηγορούμενη όπως και ένα περιστατικό που κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Η αποκάλυψη του Δασκαλάκη

«Επειδή έχει τονιστεί ότι πάντα ήμουν εγώ εκεί. Καμία μαμά δε θα άφηνε μόνο το παιδί στο νοσοκομείο».Κι ενώ αυτός ο ισχυρισμός της μοιάζει λογικός… εντύπωση προκαλεί η χθεσινή αποκάλυψη του Μάνου Δασκαλάκη στο δικαστήριο ότι δηλαδή σε ένα επιληπτικό επεισόδιο της Τζωρτζίνας αντί να καλέσει τους γιατρούς για να σώσουν το παιδί της, η ίδια κάλεσε με βιντεοκλήση τον σύζυγό της.

– Μου έκανε εντύπωση αυτό. Με πήρε με βιντεοκλήση την ώρα που είχε ξεκινήσει ένα επεισόδιο.

– Ήταν εν εξελίξει;

– Εν εξελίξει το επεισόδιο, δεν ήταν από την αρχή.

– Και πως έληξε το επεισόδιο;

– Της είπα «τι κάνεις; Κλείσε και πάρε τους γιατρούς να μας πουν τι θα κάνουμε».

Αυτό το περιστατικό σημειώθηκε στις 17 Ιανουαρίου του 22. Δύο μέρες πριν ο Δασκαλάκης της είχε πει ότι:«Καλύτερα να είμαστε χωριστά, παρά να κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας».Κι αυτό λοιπόν είναι το δεύτερο ενοχοποιητικό στοιχείο για την κατηγορούμενη. Επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις που στα μάτια του Δασκαλάκη πλέον φαντάζουν ως μια ιδιόμορφη σκυταλοδρομία θανάτου καθώς μετά από κάθε χωρισμό, ένα παιδί «έφευγε».

Η ψύχωση με τον άντρα της

«Είχε ψύχωση και πάθος με τον άντρα της, δηλαδή όταν τον έχανε δεν υπολόγιζε τίποτα. Ήταν μέχρι ένα σημείο έξυπνη, αλλά όταν ήταν με τον άντρα της και καταλάβαινε ότι θα τον χάσει, μπλόκαρε», λέει οικογενειακός φίλος.Κι ενώ το δικαστήριο κρίνει άκρως κομβική τη σχέση του ζευγαριού στην διαλεύκανση της υπόθεσης, η πλευρά Πισπιρίγκου επιχειρεί να αποσυνδέσει τα γεγονότα κατηγορώντας την ανακρίτρια μάλιστα για καφενειακές συζητήσεις.

«Αντί να την ρωτήσετε ουσιαστικές ερωτήσεις, έχετε μεταβάλει την απολογία σε συζήτηση για πρωινάδικο, όταν ρωτάς τι όνειρα βλέπεις και πως τα εξηγείς», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Το τρίτο ενοχοποιητικό στοιχείο για την ίδια είναι πως κανένας γιατρός δεν είδε από την αρχή του κανένα από τα συνολικά 9 επεισόδια της Τζωρτζίνας. Πάντα τους ειδοποιούσε η μητέρα και εκείνοι με την σειρά τους πάσχιζαν νυχθημερόν να βρουν την αιτία των κρίσεων.

«Αυτοί δεν ξέρουν τι ψάχνουν να ξέρεις, έρχονται και με κοιτάνε με ένα βλέμμα της αγελάδας, το ηλίθιο».

Ποτέ δεν κατάφεραν να εξηγήσουν πως ένα παιδί μέσα στην μονάδα εντατικής θεραπείας και παρακολούθησης δεν παρουσίασε κανένα επεισόδιο και κάθε φορά που επέστρεφε στην απλή μονάδα, ο συναγερμός χτυπούσε.

Κατερίνα Στικούδη: Στο πλευρό του συζύγου της που κατεβαίνει υποψήφιος βουλευτής με το ΚΚΕ 

Το… καυτό κόκκινο μπικίνι της Γιόχανσον προκάλεσε πανικό! (pics)