Πάνω από 2 εκατ. ευρώ: Αυτός θα κληρονομήσει τα μετρητά του Πάνου Μιχαλόπουλου

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος αποτέλεσε ένα μεγάλο πρωταγωνιστή του κινηματογράφου και της τηλεόρασης για παραπάνω από τρεις δεκαετίες, αποφασίζοντας εσχάτως να αποσυρθεί και να συνεχίσει ως αγρότης στην Καλαμάτα και, συγκεκριμένα, τη γενέτειρά του στη Μικρομάνη.

Ο γνωστός ηθοποιός διάγει μια άλλη ζωή, ωστόσο έχει και το κομπόδεμά του από την εποχή των «παχιών αγελάδων», αφού την έζησε επί της ουσίας στην ολότητά της. Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του, άλλωστε, απέδειξε το πόσο άξιζε την κάθε είδους επιβράβευση, έτοιμος πια να μοιράσει αυτούς τους κόπους του.

Σύμφωνα με το «Yes Magazine», ο καλλιτέχνης έχει αποφασίσει το πού θα δώσει την περιουσία του, η οποία εκτιμάται πως ξεπερνά τα δύο εκατομμύρια ευρώ. Το περιοδικό παραθέτει αναλυτικό ρεπορτάζ, όπου εξηγεί τους λόγους που πήρε τώρα την απόφαση ο Μιχαλόπουλος, αλλά και το ποιος είναι ο παραλήπτης.

Πάνω από 2 εκατ. ευρώ: Αυτός θα κληρονομήσει τα μετρητά του Πάνου Μιχαλόπουλου - Εικόνα 1

Του είχε «κλέψει» την καρδιά: Αυτή ήταν η πρώτη σύζυγος του Πάνου Μιχαλόπουλου πριν τη Ρούλα Κορομηλά

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζει τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος πλέον έχει μία ήρεμη ζωή. Ο γνωστός ηθοποιός πριν τη Ρούλα Κορομηλά είχε και μία πρώτη σύζυγο, που του είχε «κλέψει» την καρδιά.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε ένα γάμο με τη Ρούλα Κορομηλά, την οποία γνώρισε το 1981, ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και εφτά χρόνια μετά, το 1988, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Όμως, ύστερα από δυο χρόνια τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος, όμως, έχει κάνει κι άλλο γάμο. Από την πρώτη του γυναίκα, μάλιστα, που εργαζόταν στην Ολυμπιακή Αεροπορία, απέκτησε έναν γιο, τον Σωτήρη.

Πάνω από 2 εκατ. ευρώ: Αυτός θα κληρονομήσει τα μετρητά του Πάνου Μιχαλόπουλου - Εικόνα 2

«Δεν νιώθω μίσος και θυμό»: Η Ιωάννα Παλιοσπύρου σπάει τη σιωπή της και συγκινεί για την επίθεση αλλά και για την γυναίκα που της επιτέθηκε (βίντεο)

Εμφανίστηκε ο«γύπας» του TikTok και ξαναχτυπά: «Έστειλα το ηχητικό σε 6.000 γυναίκες και πήγε πολύ καλά» (βίντεο)