Ράκος ο Σπύρος Μαρτίκας, ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στις κάμερες: «Βρισηίδα μου, το κορμάκι σου δεν άντεξε»

Σπύρος Μαρτίκας: Κατέρρευσε μετά την αποχώρηση της αγαπημένης του

Στο χθεσινό επειδόδιο του Survivor, ο Σπύρος Μαρτίκας μίλησε στους σύμπαικτες του για την απόφαση της Βρισηίδας να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Ράκος ο Σπύρος Μαρτίκας, ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στις κάμερες: «Βρισηίδα μου, το κορμάκι σου δεν άντεξε»

«Παιδιά, είναι το παιχνίδι που έχει αξία για εμένα. Δεν ήρθα εδώ για την πλάκα μου, εγώ ήρθα εδώ γιατί έχω υποσχεθεί σε χιλιάδες κόσμο και δεν μπορώ να αναιρέσω τις υποσχέσεις μου. Τώρα είμαι και για τη Βρισηίδα. Η Βρισηίδα θα πάει και θα είναι ικανοποιημένη, χαρούμενη, ευτυχισμένη. Θα πάει να δει τη μαμά της, χαίρομαι για εκείνη. Εντάξει; Δεν θα της λείπω, γιατί κάθε μέρα θα με βλέπει. Λίγοι μήνες, πόσο θα μείνω εδώ, όσο μείνω… Θα με δει και μετά δεν θα ξαναβγώ ποτέ από δίπλα της».

Μιλώντας στη συνέχεια, στην κάμερα του Survivor, λύγισε και ξέσπασε σε δάκρυα.

Το ξέσπασμα του Σπύρου Μαρτίκα

«Βρισηίδα μου, χθες ένιωσα ότι δεν άντεξες, το κορμάκι σου δεν άντεξε. Ωχ, Θεέ μου, τι ζούμε σε αυτό το παιχνίδι. Βρισηίδα μου, ήθελα κι εγώ να φύγω μαζί σου χθες, αλλά γνωρίζεις πολύ καλά ότι είμαι εδώ για να παλέψω. Χθες το μεσημέρι που μου μίλαγες ότι δεν αντέχει το κορμί σου, δεν αντέχει την πείνα κι όλο αυτό που περνάμε εδώ. Δεν έχει επανέλθει 5,5 μήνες μετά το προηγούμενο. Κατάλαβα πόσο σοβαρά πήρες αυτή την απόφαση το βράδυ στο συμβούλιο. Ξέρω ότι θα είσαι εκεί και θα με περιμένεις και δεν θα σου λείπω, γιατί θα με βλέπεις. Έχεις αγωνία για τη μητέρα σου, εύχομαι να μη συνέβη τίποτα. Ο καιρός θα περάσει σύντομα και θα έρθω δίπλα σου» είπε κλαίγοντας.

SURVIVORSURVIVOR 2022ΒΡΙΣΗΙΔΑ ΑΝΔΡΙΩΤΟΥΣΠΥΡΟΣ ΜΑΡΤΙΚΑΣ

Όλοι τους μπερδεύουν: Αυτός είναι ο «άγνωστος» αδερφός του Ηλία Γκότση που μοιάζουν σαν δίδυμοι

Η πραγματική ηλικία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη: Το φιάσκο του ΣΚΑΪ και το βίντεο που αποκαλύπτει πόσων ετών είναι