Σάκης Αρσενίου: «Μου αρέσει να τον περιποιούμαι, τα είχαμε συμφωνήσει από την αρχή αυτά» λέει η σύζυγός του μετά τις δηλώσεις (βίντεο)

«Είμαι παλαιών αρχών» είπε ο Σάκης Αρσενίου και οι δηλώσεις που ακολούθησαν για το πώς θέλει να είναι η γυναίκα του, σχολιάστηκαν έντονα στις εκπομπές και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα ο τραγουδιστής δήλωσε: «Θέλω η γυναίκα μου και να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει και να κάνει δουλειές και να φροντίζει τον άντρα της με το παιδί της» είπε, μεταξύ άλλων και με αφορμή αυτό, η σύζυγός του, Λαμπρινή Πλεύρη, τοποθετήθηκε σχετικά.

Η Μπέττυ Μαγγίρα κάλεσε με βιντεοκλήση τη Λαμπρινή Πλεύρη στον «αέρα» του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη ρώτησε σχετικά, με τις «απαιτήσεις» του συζύγου της. Η ίδια απάντησε ότι όχι μόνο τη βρίσκουν σύμφωνη, αλλά «της αρέσει να τον προσέχει».

Η Λαμπρινή Πλεύρη είπε: «Δεν με βάζει με το ζόρι ο Σάκης να κάνω δουλειές, μου αρέσει να τον περιποιούμαι. Τα είχαμε συμφωνήσει από την αρχή αυτά. Μου είχε πει από την αρχή, θέλω να ξέρεις να μαγειρεύεις, να με προσέχεις, να ξέρεις να κάνεις δουλειές, θα σου έχω βοήθεια απλά θέλω να ξέρεις να τα κάνεις και μόνη σου. Ανεξάρτητα από το αν έχω βοήθεια. Εμένα μου αρέσει να τον προσέχω».

Δείτε το βίντεο

Οι δηλώσεις του Σάκη Αρσενίου
Ο τραγουδιστής είπε στο «MEGA Καλημέρα» την Τρίτη 28 Μαρτίου: «Είμαι κάθετος στο ότι μια γυναίκα θα πρέπει να ξέρει να μαγειρεύει και να κάνει δουλειές. Είμαι παλαιών αρχών, τα έχω βρει και με τη Λαμπρινή αυτά, θέλω η γυναίκα μου και να ξέρει να μαγειρεύει και να σιδερώνει και να κάνει δουλειές και να φροντίζει τον άντρα της με το παιδί της. Τα πάντα, ασχέτως αν έχει βοήθεια. Με έχουν φλερτάρει μπροστά της, όπως και εκείνη, ακόμα και όταν ήταν έγκυος, αντέδρασα όπως έπρεπε».

Δείτε το βίντεο

Όσο για τη γέννηση του γιου του, αποκάλυψε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη γέννηση του γιου μου. Όλα πήγαν καλά, γεννήσαμε φυσιολογικά. Καινούργια ζωή, πρωτόγνωρο συναίσθημα αλλά, όποιος δεν το έχει ζήσει δε μπορεί να καταλάβει. Η Φωτεινή είναι πραγματικά καλή μάνα. Είναι και μικρή σε ηλικία, με άγχωνε αυτό για το πως θα το χειριστεί αλλά μπράβο της, της δίνω τα εύσημα, είναι σούπερ μαμά. Όταν την είδα, δεν ένιωσα ότι είναι η γυναίκα που θέλω να παντρευτώ και να κάνω μαζί της παιδί, της το έχω πει κιόλας. Η πρώτη μας συνάντηση σε καμία περίπτωση δε περίμενα ότι θα καταλήξει σε οικογένεια. Το λέγαμε και προχθές αυτό, και γελούσαμε. Ο μικρός μοιάζει στον πατέρα μου. Θα του δώσουμε και το όνομά του, Κωνσταντίνος. Θα είναι διπλό το όνομα, Κωνσταντίνος – Εφραίμ. Θα κάνουμε γαμοβάφτιση του χρόνου αλλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα το που και πως» είπε ο Σάκης Αρσενίου.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Πηγή

Όλοι τους ζητάνε 1 πράγμα: Καταιγισμός από σχόλια στη νέα φώτο Τανιμανίδη-Μαυρίδη, η απαίτηση των θαυμαστών τους

Κινόα, κάσιους, τόφου: Δίνει στον ενός έτους γιο της η vegan Ερριέττα Κούρκουλου, τα έδειξε με μία φώτο (βίντεο)