Στέλιος Κουδουνάρης: “Δεν έπαιζα ποδόσφαιρο με αγόρια, μιλούσα με τα κορίτσια για ρούχα. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές”

Ο Στέλιος Κουδουνάρης γεννήθηκε το 1981 και μεγάλωσε στην Κύπρο. Από τότε που θυμάται τον εαυτό του, ασχολείται με την μόδα στην οικογενειακή επιχείρηση των γονιών του. Αφού σπούδασε Fashion Design και Garment Manufacture, ο Κουδουνάρης μετακόμισε στην Αθήνα και εργάστηκε για κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις στο χώρο της μόδας ως σχεδιαστής μόδας και στιλίστας.

Στέλιος Κουδουνάρης: “Τα παιδιά είναι σκληρά”

 

Έχει συγκεκριμένες αισθητικές εμμονές και τα σχέδιά του είναι εύκολα αναγνωρίσιμα. Το έργο του διαθέτει άγρια ​​κομψότητα, ευαισθησία και εννοιολογικά σχέδια. Τα σχέδια του Κουδουνάρη επιδιώκουν να αναδείξουν τη γυναικεία φιγούρα, δίνοντας προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και χρησιμοποιώντας υλικά υψηλής ποιότητας.

Ο σχεδιαστής και κριτής του «My Style Rocks», Στέλιος Κουδουνάρης ήταν φιλοξενήθηκε από την Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Γειά σου» και μίλησε τόσο για την προσωπική του ζωή αλλά και αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια.

«Το bullying είναι βαρύ, αλλά είναι σίγουρο ότι ήμουν ένα παιδί με διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είχα πάντα τους φίλους μου, αλλά σίγουρα δεν ήταν όλο αποδεκτό. Υπήρχαν δύσκολες στιγμές…

Όταν δεν παίζεις ποδόσφαιρο και παίζουν όλα τα υπόλοιπα αγόρια κι εσύ παίζεις με τα κορίτσια και μιλάς για τα ρούχα τους κι όταν δεν ακολουθείς τα συνηθισμένα πράγματα της κάθε ηλικίας. Τα παιδιά είναι σκληρά.

Υπήρχαν δύσκολες στιγμές, αλλά δεν με ακούμπησαν ιδιαίτερα. Το μόνο που με ακουμπούσε ήταν το bullying για το όνομά μου. Με κοροϊδεύαν για το επίθετό μου, αλλά κι αυτό γύρισε και τώρα το λατρεύω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Δείτε και όσα είπε ο Στέλιος Κουδουνάρης στο σχετικό βίντεο Ο Στέλιος Κουδουνάρης για το GNTM, το diversity, τις προτάσεις για τηλεόραση και Survivor

 

 

Ο Fipster ”έσπασε” τη σιωπή του για τη νέα σελίδα στη ζωή της Βαλαβάνη μετά το Βασάλο

Θεάρα, βάζει κάτω 10 άντρες”: Φουλ ερωτευμένος ο ηθοποιός, αποθεώνει τη σύντροφό του Ζωή Κωνσταντοπούλου