Menu

Survivor All Star 2ο Spoiler: Πάει για βόμβα!

Πάει για βόμβα! Κατσούλης και η Μαριαλένα πακέτο και στο 2ο Αll Star;- Το φετινό Survivor δεν σταμάτησε να μας εκπλήσσει βδομάδα με βδομάδα. Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ μόνο ικανοποίηση θα πρέπει να αισθάνονται με τα νούμερα που έκανε φέτος το παιχνίδι. Αν αναλογιστεί κανείς ότι η φετινή χρονιά ήταν μία χρονιά μέσα στη μυθοπλασία, τότε πήγε καλά.

H τηλεθέαση με τις απανωτές ανατροπές δεν έπεσε, οπότε το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έκλεισε χωρίς προβλήματα τον κύκλο του. Οι ανατροπές πολλές, η ίντριγκα μεγάλη, η «ανθρωποφαγία» το ίδιο, η στρατηγική το ίδιο. Κάθε μέρα και κάτι καινούριο βλέπαμε.

Μπορεί το φετινό Survivor να έχει λίγο καιρό που ολοκληρώθηκε, με νικητή τον Σάκη Κατσούλη, όμως οι διεργασίες για το 2ο All Star συνεχίζονται.
Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες, στα fora και στα πηγαδάκια κυκλοφορεί πως ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν χόρτασαν Άγιο Δομίνικο και είναι έτοιμοι για επιστροφή.
Μα είναι δυνατόν να ξαναμπεί ο Σάκης; 2 νίκες σε 2 επισκέψεις του στον Άγιο Δομίνικο… Πόσο ακόμη;
Ο ίδιος ο παίκτης ζήτησε μια ακόμη ευκαιρία, για να κάνει το τριπλ κράουν. Με την Μαριαλένα φυσικά να έχει και προσωπικές επιθυμίες, με στόχο την πρώτη νίκη.
Λέτε;
«Όλα ταSpoiler για τα αγαπημένα σας Reality η σειρές αποκλειστικά και μόνο ΕΔΩ! Αν θέλετε να είστε ΠΑΝΤΑ ένα βήμα πιο μπροστά κάντε ένα Like (Κλικ εδώ) στην σελίδα που αφορά μόνο τα Spoiler. Μείνε ένα βήμα πιο μπροστά από τις εξελίξεις…»

pressing.gr

Exit mobile version