Τα παιδιά του γαμπρού διακόπτουν τον γάμο του πατέρα τους γιατί τους χρωσταει δύο χρόνια διατροφής

Επεισοδιακός ήταν ο γάμος ενός ζευγαριού στο Περού. Ο Adrián Chamorro επρόκειτο να παντρευτεί την κοπέλα του στον επαρχιακό δήμο του Pasco, στο Περού όταν ενεπλάκη σε ένα τρομερό σκάνδαλο.

Τα τέσσερα παιδιά του εμφανίστηκαν με πανό που απαιτούσαν να μην πραγματοποιηθεί αυτός ο γάμος γιατί τους χρωστούσε δύο χρόνια διατροφής κάτι που ήταν υποχρέωσή του ώστε να τα φροντίσει.

Στο μέρος βρισκόταν η μεγάλη κόρη, 21 ετών, και τα τρία μικρότερα παιδιά του, συνοδευόμενα από άλλους συγγενείς τους. Μπήκαν στο δημοτικό συγκρότημα και πάλεψαν με τους καλεσμένους για να φτάσουν στον πατέρα τους και να τον εμποδίσουν να παντρευτεί.

Ανάμεσα σε κραυγές και σπρωξίματα, τα αδέρφια του ζήτησαν να μην παντρευτεί, και να αναλάβει τις ευθύνες του ως πατέρας. Μια από τις μικρότερες κόρες επανέλαβε ξανά και ξανά: «Μην παντρευτείς, φρόντισέ με», ενώ οι παρευρισκόμενοι τους ζήτησαν μόνο να ηρεμήσουν.

Σύμφωνα με τη μεγαλύτερη κόρη, η οποία είναι επίσης μητέρα ενός παιδιού, τα τρία μικρότερα αδέρφια της δεν έχουν λάβει χρήματα από τον πατέρα τους από τον θάνατο της μητέρας τους πριν από δύο χρόνια.

«Θέλω απλώς να φροντίζει τα αδέρφια μου. Λέει ότι δεν έχει χρήματα να τα ταΐσει, αλλά έχει χρήματα για να παντρευτεί. Για δύο χρόνια δεν πέρασε ούτε να τα δει μετά τον θάνατο της μητέρας μου», δήλωσε η ίδια.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο, κατάφεραν να ηρεμήσουν τα τέσσερα αδέρφια και τους συγγενείς τους ενώ έπεισαν τον πατέρα να μην πραγματοποιήσει τον γάμο.

Του εξήγησαν ότι δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να παντρευτεί και του συνέστησαν να τακτοποιήσει το θέμα της διατροφής των παιδιών.

Έτσι, τα αδέρφια εκπλήρωσαν μέρος του σχεδίου τους αποτρέποντας τον γάμο του πατέρα, ωστόσο η καταβολή της διατροφής είναι ακόμα σε εκκρεμότητα.

«Κόλαση» η Ιωάννα Μαλέσκου! (pic)

Άνδρας παντρεύτηκε τον ατμομάγειρά του και τον χώρισε 4 ημέρες μετά