Θρήνος για την 23χρονη Βαλεντίνα: Τη στραγγάλισε, την έβαλε σε βαλίτσα και την πέταξε στα σκουπίδια

Δεν φτάνει που την στραγγάλισε… την έβαλε και μέσα σε μια βαλίτσα που πέταξε στα σκουπίδια! Ο λόγος για την 23χρονη DJ Valentina Trespalacios, όπου ο σύντροφος της την σκότωσε με αποτρόπαιο τρόπο και τώρα έχει εξαφανίσει τα ίχνη του με τις Αρχές να έχουν εξαπολύσει ανθρωποκηνυγητό για τον εντοπισμο του.

Ανακάλυψαν το πτώμα της στα σκουπίδια. Ανθρωποκυνηγητό και σύλληψη του συντρόφου της.

Μέσα σε βαλίτσα βρέθηκε το πτώμα της 23χρονης DJ, που σκότωσε ο σύντροφος της

Ήταν στις 22 Ιανουαρίου που ένας άντρας βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα μακάβριο εύρημα. Το πτώμα της 23χρονης DJ Valentina Trespalacios βρέθηκε μέσα σε μια βαλίτσα. Είχε πεταχτεί στα σκουπίδια στο Fontibon, στη Μπογκοτά.

Όταν άνοιξε τη βαλίτσα και είδε το αποτρόπαιο θέαμα, κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Στο σημείο εντοπίστηκαν και προσωπικά αντικείμενα της 23χρονης Valentina Trespalacios.

Βρέθηκε, μεταξύ άλλων, η φοιτητική της ταυτότητα από το πανεπιστήμιο Uninpahu. Από τα σημάδια στον λαιμό της, οι αρχές εκτιμούν ότι η 23χρονη Κολομβιανή Valentina Trespalacios στραγγαλίστηκε.

Εξαφάνισε τα ιχνη ο δολοφόνος της 23χρονης DJ

Ανθρωποκυνηγητό για τον σύντροφο της Valentina Trespalacios

Δεν υπήρχαν άλλα ορατά σημάδια, σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά από τη Sun. Με τον σύντροφό της, τον 35χρονο John Poulos, να αγνοείται μετά τη σοκαριστική ανακάλυψη, οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Ο 35χρονος John Poulos έχει διαγράψει τους λογαριασμούς του στα social media και έχει εξαφανιστεί. Έβγαινε με την 23χρονη διάσημη DJ Valentina Trespalacios τους τελευταίους μήνες.

Λέμε ότι σαρώνουν οι γυναικοκτονίες εδώ στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό δεν πάνε πίσω. Τί να πούμε… κρίμα σε ένα τόσο νέο κορίτσι γεμάτο όνειρα και φιλοδοξίες να χάνει τη ζωή του τόσο άδικα. Ελπίζουμε να εντοπιστεί ο ένοχος και να τιμωρηθεί παραδειγματικά.

Οικογενειακή τραγωδία: Πήγε τη μητέρα του στο νοσοκομείο με έμφραγμα και μόλις έμαθε τον θάνατό της πέθανε και αυτός

Φωτογραφίες που θέλουν και δεύτερη ματιά (video)