Ζήνα Κουτσελίνη: «Ήμουν στην 3η θέση με τις μιλφάpες παγκοσμίως στο Ίντερνετ»

Μια αποκάλυψη που την κολακεύει ιδιαίτερα, έκανε η Ζήνα Κουτσελίνη στην εκπομπή της.

Κατά την διάρκεια της εκπομπής της στο Star, η Ζίνα Κουτσελίνη προχώρησε σε μια αποκάλυψη, παρόλο που φαινόταν λίγο διστακτική. Ωστόσο, επειδή όπως είπε, έχει μάθει να μοιράζεται τις αλήθειες της, διηγήθηκε μια προσωπική της ιστορία.

Η παρουσιάστρια του Star αποκάλυψε τη στιγμή που ανακάλυψε ότι μια φωτογραφία της υπήρχε σε ένα δημοψήφισμα του διαδικτύου με τις καλύτερες μιλφ παγκοσμίως. Η ίδια δεν είχε ιδέα γι αυτό, ενώ όπως είπε ήταν αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου.

«Κάποια στιγμή ένας κύριος μου έστειλε ένα μήνυμα στο facebook και με ρώτησε »εσεις δεν είστε σε αυτή την φωτογραφία;». Κάποια στιγμή είχα κάνει μια φωτογράφιση στο περιοδικό Down Town. Ήταν η πρώτη μου φωτογράφιση όταν ήμουν ακόμα μελαχρινή. Την είχαν πάρει λοιπόν και την είχαν βάλει σε ένα δημοψήφισμα με τις μιλφάρες παγκοσμίως. Όχι όμως ως Ζήνα. Είχαν πάρει φωτογραφίες από γυναίκες που έβρισκαν στο διαδίκτυο. Αυτός που μου έστειλε τη φωτογραφία ψήφιζε. Μέχρι τη στιγμή που είχα μπει σε αυτό που μου έστειλε, ήμουν τρίτη με τις μιλφάρες παγκοσμίως! Τρίτη μιλφάρα παγκοσμίως που το πας!», ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας.

Δείτε το βίντεο

 

Δημήτρης Καμπουράκης: Η 26χρονη καλλονή που του έχει κλέψει την καρδιά και δίνει τα πάντα για εκείνη

«Με πλήρωσε εκπομπή για να πω ψέματα για την Κιβωτό. Αγαπώ τον π. Αντώνιο. ΣΥΓΓΝΩΜΗ»