Δάκρυσε η Κρήτη: Σκύλος δε φεύγει από το πλευρό του φίλου του που ξεψύχησε στην άσφαλτο και ραγίζει καρδιές

Μια συγκινητική στιγμή, συνέβη πριν από λίγο στην εθνική οδό Ηρακλείου – Μοιρών, λίγα μέτρα από τον κόμβο του ΠΑΓΝΗ. Δυο σκυλάκια, βρέθηκαν στο δρόμο κάτω από άγνωστες συνθήκες, καθώς το ένα έχασε τη ζωή του από αυτοκίνητο, ενώ το άλλο παρέμεινε στο σημείο θρηνώντας

Όπως όλα δείχνουν εγκαταλείφθηκαν αβοήθητα δυο μεγαλόσωμα σκυλιά δεμένα σε σχοινί και αλυσίδα αντίστοιχα.

Ηράκλειο Κρήτης: Έμεινε δίπλα στο φίλο του που είχε πεθάνει

Το ένα από τα σκυλιά, ένα λυκόσκυλο, εντοπίστηκε να κείτεται μισοπεθαμένο στον παράδρομο της εθνικής, χτυπημένο από διερχόμενο αυτοκίνητο. Το δεύτερο σκυλί ένα, γκρι, κάνε κόρσο, παραμένει στο πλευρό του και δεν επιτρέπει σε κανένα να πλησιάσει τον φίλο του.

Στο σημείο βρέθηκε η εθελόντρια Νίκη Μανωλάκη από το καταφύγιο των Γουβών η οποία με δάκρυα στα μάτια προσπαθούσε να καθησυχάσει το αρσενικό σκυλί για να μπορέσει να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στο άλλο και να το μεταφέρει σε διπλανό κτηνιατρείο. Όμως στάθηκε αδύνατο. Το αρσενικό σκυλί με σπαρακτικό τρόπο ξαπλώνει δίπλα στο φίλο του και προσπαθεί είτε να τον κουνήσει είτε να τον ζεστάνει για να τον βοηθήσει.

Το τραυματισμένο σκυλί άφησε την τελευταία του πνοή στο οδόστρωμα χωρίς κάνεις να μπορεί να πλησιάσει να βοηθήσει. Σύμφωνα με πληροφορίες για το περιστατικό ενημερώθηκε η αντιδήμαρχος Ηρακλείου Μ. Καναβάκη και άμεσα ειδοποιήθηκαν οι κυνοκόμοι με τους ίδιους να σπεύσουν το σημείο με κατάλληλο εξοπλισμό για να βοηθήσουν τα δυο σκυλιά.

Μάλιστα στο σημείο έχει μαζευτεί και αρκετός κόσμος αυτή την ώρα, με τους κατοίκους της περιοχής να είναι συγκλονισμένοι από το περιστατικό. Επίσης πολλοί είναι και οι διερχόμενοι οδηγοί, οι οποίοι σταματούν στο σημείο και προσφέρονται να βοηθήσουν.

Ηράκλειο Κρήτης: Δείτε το video

Ελένη Φουρέιρα: Μοιράζει… εγκεφαλικά και σε αναστατώνει – Μένει μόνο με;

Αυτό το Δημοτικό Σχολείο στη Νάξο έχει το ωραιότερο προαύλιο με επιδαπέδια παιχνίδια που είδαμε ποτέ!