Εικόνες που κόβουν την ανάσα: Άγρια άλογα μέσα στα χιόνια προσφέρουν πανέμορφο θέαμα

Μια πανέμορφη εικόνα, κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ στο Μέτσοβο, στο χιονισμένο τοπίο να βλέπουμε άγρια άλογα να αναζητούν τροφή, καθώς βρίσκονται ελεύθερα στην φύση.

Μέτσοβο: Άγρια άλογα αναζητούν τροφή στο χιονισμένο τοπίο

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, κατά την διάρκεια της νύχτας υπήρχαν προβλήματα στην γύρω περιοχή, από την έντονη χιονόπτωση. Η Γενική Πολίτικη Προστασία έχει δώσει εντολή, για να μεταφέρουν ζωοτροφές, ώστε να τοποθετηθούν σε σημεία για να σωθούν τα ζώα, που κινδυνεύουν από το κρύο και την ασιτία.

Μέτσοβο: Προβλήματα στην Εγνατία οδό

Σφοδρή είναι η χιονόπτωση στα ορεινά του νομού Ιωαννίνων. Στο Μέτσοβο το χιόνι έχει ξεπεράσει τα 15 εκατοστά, ενώ στα λευκά ντύθηκαν η Μηλιά Μετσόβου, η Βοβούσα το Συράκο στα Τζουμέρκα και πολλά χωριά του Ζαγορίου.

Από τις 04:00 τα χαράματα διεκόπη προσωρινά η κυκλοφορία στην Εγνατία στο ύψος της Παμβώτιδας για βαριά οχήματα, λόγω της έντονης χιονόπτωσης. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε λίγες ώρες αργότερα ενώ σε ετοιμότητα βρίσκεται η Πολιτική Προστασία στην Ήπειρο, μετά και την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα πλήξουν την περιοχή.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρουσιάστηκε στον δρόμο από το Μαλακάσι προς τα Τρίκαλα, όπου τα εκχιονιστικά μηχανήματα προσπαθούν να κρατήσουν τον δρόμο ανοιχτό.

Μέτσοβο: Δείτε το video

Ξέσπασμα Τσελέντη για τα «βασανιστήρια» στην Καϊλή: «Μήπως να της βάλουμε και σατέν σεντόνια;»

Ελληνική επιγραφή (ἅπαξ ποιούμενον) στο μουσείο της γνωστής και σπουδαίας αυτοκινητοβιομηχανίας Ferrari