Εμμανουέλα Αλεξίου: Πώς είναι σήμερα η «Ούρσουλα» από τους Αυθαίρετους 30 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Η Εμμανουέλα Αλεξίου που πριν 30 χρόνια πρωταγωνιστούσε στην θρυλική σειρά «Οι Αυθαίρετοι», παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Pop up» και μίλησε για την απόφασή της να αφήσει την καριέρα της στην υποκριτική ενώ αποκάλυψε και με τι ασχολείται όλα αυτά τα χρόνια.

Όσον αφορά στη σειρά που την έκανε γνωστή στο κοινό, η Εμμανουέλα Αλεξίου δηλώνει: «Cult σειρά οι Αυθαίρετοι. Ακόμα και σήμερα με ακολουθεί. Δεν μπορούσαμε να φανταστούμε το μέγεθος της ανταπόκρισης του κόσμου.»

Εμμανουέλα Αλεξίου – Εξηγεί γιατί αποφάσισε να αφήσει την υποκριτική και να γίνει σεναριογράφος

«Δεν έχω σταματήσει ποτέ να δουλεύω, απλά, από ένα σημείο και μετά άρχισα να γράφω σενάρια. Το ΣΕΗ έχει 7.000 ηθοποιούς αυτή τη στιγμή, οι μισές είναι σίγουρα γυναίκες, αν και εγώ πιστεύω ότι είμαστε παραπάνω. Παλεύεις μία στις 3.500. Οι σεναριογράφοι δεν είναι καν 35, δηλαδή το ένα τοις εκατό που σημαίνει ότι παλεύεις και είσαι μία στους 35. Κατάλαβα ότι μια καριέρα ως σεναριογράφος είναι πιο σίγουρη, από μια καριέρα ως ηθοποιός. Αυτά έγιναν όμως μόνα τους.»

Τέλος, η Εμμανουέλα Αλεξίου αποκάλυψε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση: «Υπήρξε ένα πρόβλημα με κάποιον άνθρωπο στον χώρο που εγώ δούλευα, πολύ μεγαλύτερος από εμένα βέβαια, ο οποίος είχε κάποιες διαφορετικές αξιώσεις από εμένα, τις οποίες δεν ικανοποίησα. Φυσικά, το πήρε προσωπικά και με κυνηγούσε για κάποια χρόνια. Με έκοψε από τέσσερις δουλειές. Τις είχα κλείσει και “τσάκισαν”. Δεν μπορούσε ποτέ να καταλάβω γιατί σταματούσα.»

Δείτε την συνέντευξη που έδωσε η Εμμανουέλα Αλεξίου στο βίντεο που ακολουθεί:

Σάλος με τις ΛΕΣΒΙΕΣ στη Μύκονο!

«Καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι»: Άσχημα τα νέα για την υγεία της 75χρονης Νόρας Βαλσάμη