Σάλος με τις ΛΕΣΒΙΕΣ στη Μύκονο!

Το ιταλικό συγκρότημα που παντρεύει τους electro, pop, house και techno ήχους, είναι ζευγάρι στη ζωή και έρχεται να βάλει φωτιά στη Μύκονο.

Τοποθεσία: Kuala Lumpur. Ημερομηνία: 30 Αυγούστου 2019. Δύο κορίτσια, η Gioli και η Assia, προετοιμάζονται για την live εμφάνισή τους στο W Hotel και -παρότι αγχωμένες- είναι έτοιμος να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Να βάλουν φωτιά στα decks και να κάνουν όλους όσους βρεθούν στον χώρο, να χορεύουν σε electro pop ρυθμούς. Αυτή η παράσταση δε δόθηκε ποτέ. Ακυρώθηκε όταν οι τοπικές αρχές ανακάλυψαν τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Οι διοργανωτές του event και οι ιθύνοντες του W Hotel επιβεβαίωσαν πως θα αντικαταστήσουν τις Gioli & Assia με δύο άλλους DJs (την Gracie και Dora), χωρίς ωστόσο να δίνουν εξηγήσεις για την αλλαγή.

 

View this post on Instagram

 
A post shared by Giolì & Assia (@gioliandassia)

Κάτι που έπραξε η Gioli μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook. “Πρέπει ν’ ανακοινώσουμε ότι η εμφάνισή μας στο W Hotel ακυρώθηκε λόγω του LGBTQ προσανατολισμού μας. Ο κυβερνητικός οργανισμός που εγκρίνει τις άδειες και κάθε καλλιτεχνική παράσταση συνηθίζει να πραγματοποιεί έναν έλεγχο ιστορικού για όλους τους καλλιτέχνες που θα βρεθούν στη Μαλαισία. Στην έρευνά τους κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο LBGTQ προσανατολισμός είναι ακατάλληλος για τη χώρα και θα μπορούσε να προκαλέσει απειλή για την εθνική ασφάλεια. Είμαι λυπημένη που το 2019 η αγάπη εξακολουθεί να αποτελεί αιτία διακρίσεων”.

 

View this post on Instagram

 
A post shared by Giolì & Assia (@gioliandassia)

Τοποθεσία: Μύκονος. Ημερομηνία: 17 Αυγούστου 2021. Η Gioli και η Assia θα εμφανιστούν στο Cavo Paradiso. Η Giorgia “Gioli” Lipari (24 ετών) και η Assia Nania (28 ετών) είναι ζευγάρι. Όχι μόνο ως συγκρότημα αλλά και στη ζωή. Η Gioli είναι μία Ιταλίδα παραγωγός μουσικής και η Assia μία Ιταλίδα τραγουδίστρια και φωτογράφος. Μαζί έχουν δημιουργήσει ένα από τα πιο ασταμάτητα electro pop ντουέτα του πλανήτη. Η πρόσφατη εμφάνισή τους στην Τουρκία επιβεβαίωσε το hype που έχουν και τα θετικά vibes τους. Δύο Ιταλίδες λεσβίες έκαναν τους Τούρκους να παρτάρουν σαν τρελοί και τον Ερντογάν να ψάχνει για υπογλώσσια.

 

View this post on Instagram

 
A post shared by Giolì & Assia (@gioliandassia)

Το “γαμήλιο ταξίδι” των Gioli & Assia ξεκίνησε το 2017. Έχοντας ως κοινό στόχο να παράγουν κομμάτια που θα μπορούσαν να ενοποιήσουν τις διαφορετικές μουσικές επιρροές τους, κάτι μεταξύ της house και της pop μουσικής. Το “Stay Closer” το “Paradise to Share” και το “How Can I?” ήταν τα πρώτα “παιδιά” του επιτυχημένου “γάμου” τους και έδωσαν στο album το όνομα “istantanee”: Την ιταλική λέξη για την Polaroid.

Γνωρίστηκαν μέσω Facebook και από την αρχή κατάλαβαν πως κάτι το ιδιαίτερο υπάρχει εδω. Μία χημεία που συναντάς σπάνια και από την πρώτη στιγμή θεωρείς πως βρήκες το άλλο σου μισό. Το κοινό τους πάθος για τη μουσική ήταν το σπίρτο που άναψε την φλόγα. Η αγάπη τους εξελίσσεται και προσαρμόζεται ταυτόχρονα, όπως ακριβώς και οι ήχοι που πειραματίζονται: Indie, electro, pop, house, techno, σε έναν συνδυασμό που παντρεύει τους Paul Kalkbrenner με τους Florence + the Machine.

Ο πειραματισμός είναι το πρώτο βήμα για την επανάσταση. Οι δύο Ιταλίδες το γνωρίζουν και δε φοβούνται να ρισκάρουν. Σπάνε τα στερεότυπα, αδιαφορούν για τα σχόλια της κοινής γνώμης, αρνούνται πεισματικά να πάνε κόντρα στην ίδια τους τη φύση και ακολουθούν το δικό τους μονοπάτι.

 

View this post on Instagram

 
A post shared by Giolì & Assia (@gioliandassia)

Το επόμενο βήμα θα τις βρει στο Cavo Paradiso της Μυκόνου.

 

View this post on Instagram

 
A post shared by Giolì & Assia (@gioliandassia)

Πηγή: playboy.gr

Πατέρας δώρισε μέρος του συκωτιού του και έσωσε την 3χρονη κόρη του από την άγνωστη ηπατίτιδα

Εμμανουέλα Αλεξίου: Πώς είναι σήμερα η «Ούρσουλα» από τους Αυθαίρετους 30 χρόνια μετά το τέλος της σειράς