Ορθούλα Παπαδάκου: “Κατάλαβα ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας όταν άρχισα να έχω τρέμουλο και μουδιάσματα”

Η Ορθούλα Παπαδάκου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας της αλλά και στο αθλητικό κέντρο που έχει φτιάξει.

Συγκεκριμένα είπε πως: «Το πιο άσχημο σχόλιο που έχω ακούσει είναι το 2011, ότι πήρα κιλά όταν νόσησα με σκλήρυνση κατά πλάκας. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Δεν νομίζω ότι θα έπρεπε να σχολιαστεί αν έχω βάλει 5-7 κιλά, θα έπρεπε να σχολιαστεί αν είμαι καλά. Κατάλαβα ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας όταν άρχισα να έχω τρέμουλο και μουδιάσματα, είμαι αθλήτρια και το κατάλαβα. Τώρα είμαι πολύ καλά, έχω πολύ καλή ψυχολογία».

Για την τηλεόραση ανέφερε ότι απέχει διότι δεν της έγινε κάποια πρόταση που να της ταιριάζει και ότι δεν θέλει να είναι γλάστρα.

Για την προσωπική της ζωή

«Έχω φτάσει 3 φορές κοντά στον γάμο. Την πρώτη φορά ήμουν 20 ετών, την δεύτερη 30 και την τρίτη κοντά στα 40. Το πήγαινα ανά δέκα χρόνια. Την τελευταία φορά εγώ ήθελα να κάνω οικογένεια, αλλά ο σύντροφός μου δεν ήταν έτοιμος για αυτό. Σε αυτή την φάση δεν με απασχολεί ο γάμος, είμαι 53, δεν μπορώ πλέον να κάνω παιδιά οπότε δεν μου λέει κάτι ο γάμος».

πηγή

Σήλια Δραγούνη: Η εξομολόγηση για τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Διπλή γιορτή για την Κατερίνα Βρανά – «7 χρόνια επιβίωσης»