Έβαλε τα κλάματα ο Περικλής Κονδυλάτος: “Είναι πολύ άσχημο. Δεν μπορώ να ζω το ίδιο έργο συνέχεια. Έχω κουραστεί”

Περικλής Κονδυλάτος: Από τις πρώτες μέρες στη γωνία ο παίκτης του Survivor

Συναισθηματικά φορτισμένος εμφανίστηκε ο Περικλής Κονδυλάτος στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor All Star. Ο παίκτης ξέσπασε σε κλάματα με αφορμή την υποψηφιότητα του προς αποχώρηση.

Βλέποντας άλλα κίνητρα πίσω από την κίνηση των συμπαικτών του να τον βγάλουν στον τάκο, ο παίκτης στράφηκε εναντίον της ομάδας του και «λύγισε» μπροστά στην κάμερα του Survivor.

«Φεύγω από το οπτικό πεδίο των άλλων, ώστε αν αισθάνονται ότι εγώ είμαι η αιτία που δεν αισθάνονται καλά… Αν αποχωρήσω από το τοπίο κι αισθανθούν καλύτερα, είμαι εγώ το πρόβλημα. Αν τους ενοχλούν πράγματα, αντιλαμβάνονται ότι δεν είμαι εγώ το πρόβλημα, αλλά το μυαλό τους», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Έβαλε τα κλάματα ο Περικλής Κονδυλάτος: “Είναι πολύ άσχημο. Δεν μπορώ να ζω το ίδιο έργο συνέχεια. Έχω κουραστεί”

Συνεχίζοντας, ανέφερε: «Δεν θέλω καθόλου να υποκριθώ ότι η χθεσινή βραδιά μού είναι αδιάφορη ή ότι είμαι υπεράνω. Θα είμαι ειλικρινής… Έχω στενοχωρηθεί, διότι δεν πιστεύω ότι κρίθηκα αμιγώς αγωνιστικά. Δεν πιστεύω ότι έχουν κάτι μαζί μου, δεν το παίρνω προσωπικά. Απλά, έχει να κάνει με τη συνοχή που αισθάνονται οι παίκτες ότι έχω ή όχι μαζί τους».

Ο Περικλής Κονδυλάτος υποστήριξε ότι «το περίμενα ότι θα έρθει ένας στρατός να με ψηφίσει, αλλά να μην το πάρω προσωπικά. Εμένα αυτό το πράγμα με αηδιάζει. Δεν το μπορώ αυτό, σε ψηφίζω, τα κριτήριά μου είναι για “μπιπ”, αλλά να μπορούμε να είμαστε φίλοι όταν βγούμε.

»Ρε φίλε, μην είσαι τόσο στόκος. Υποστήριξε την άποψή σου. Τι μου κάνεις πρόλογο; Πρέπει να πάω στην καλύβα και να είμαι αυτός που ψήφισαν όλοι. Αισθάνομαι πολύ άβολα με την επόμενη ημέρα… Είναι πολύ άσχημο. Το έχω ζήσει πάρα πολύ και δεν μπορώ να ζω το ίδιο έργο συνέχεια. Έχω κουραστεί».

Η στιγμή που ο Περικλής Κονδυλάτος ξέσπασε σε κλάματα

SURVIVORSURVIVOR ALL STARΠΕΡΙΚΛΗΣ ΚΟΝΔΥΛΑΤΟΣ

Μεγάλη ένταση στον ΣΚΑΪ με Τριαντάφυλλο: «Έπρεπε να ήμουν εκεί να τα πούμε face to face»

Πέτρος Φιλιππίδης: Για πρώτη φορά η αντίδραση του Γιάννη Μπέζου μετά από την αναφορά στο πρόσωπό του