Πέτρος Φιλιππίδης: Για πρώτη φορά η αντίδραση του Γιάννη Μπέζου μετά από την αναφορά στο πρόσωπό του

Γιάννης Μπέζος: Η ρεπόρτερ της Κατερίνας Καινούργιου τον έπιασε στο αμάξι

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο Γιάννης Μπέζος μετά από το αιχμηρό σχόλιο του Πέτρου Φιλιππίδη στην απολογία του. Ειδικότερα, μετά από πολλά ξεσπάσματα, ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε λόγο για ένα οργανωμένο σχέδιο εναντίον του και δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ποιος τα λέει αυτά; Ο Τσαρούχας; Ο Μπιμπίλας; Ο Μπουρδούμης; Ένας δεν ήρθε μόνος του να μου πει τίποτα! Η Τζένη Διαγούπη που ερχόταν στο γύρισμα και μου έτριβε τα πόδια; Ξαφνικά ανακάλυψε κι αυτή ότι είμαι βιαστής; Θέλουν να ξεχάσουμε το παρελθόν τους! Εμένα θέλουν να με βγάλουν από το θέατρο. Με έβγαλαν. Δεν λέω ότι δεν μου στοιχίζει. Με στεναγχωρεί. Από την μνήμη και την καρδιά όλου του κόσμου δεν θα με βγάλουν ποτέ! Ότι κι αν γίνει! Ότι κι αν βγάλετε! Εγώ είμαι αγαπητός! Δεν είμαι σαν τον Μπέζο! Μυστήριος. Με αγαπούν!», είχε πει ενώπιον του δικαστηρίου ο κατηγορούμενος ηθοποιός.

Πέτρος Φιλιππίδης: Για πρώτη φορά η αντίδραση του Γιάννη Μπέζου μετά από την αναφορά στο πρόσωπό του

Η αντίδραση του Γιάννη Μπέζου μπροστά στη κάμερα

Ο Γιάννης Μπέζος δεν έχει σπάσει τη σιωπή του μέχρι σήμερα. Ωστόσο η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρήκε τον ηθοποιό στο αυτοκίνητό του και έσπευσε να τον ρωτήσει για τη συγκεκριμένη δήλωση.

Εκείνος όμως δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο σε όλα αυτά και είπε στη ρεπόρτερ: «Σας παρακαλώ, μη με κυνηγάτε, σας το έχω πει εκατό φορές. Μη με φέρνετε σε δύσκολη θέση. Σας παρακαλώ πολύ, έλεος. Δεν θα κάνω καμία δήλωση, όχι, δεν έχω να κάνω δήλωση», ήταν η πρώτη αντίδραση του Γιάννη Μπέζου.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΠΕΤΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ

Έβαλε τα κλάματα ο Περικλής Κονδυλάτος: “Είναι πολύ άσχημο. Δεν μπορώ να ζω το ίδιο έργο συνέχεια. Έχω κουραστεί”

Ραγδαίες εξελίξεις στο Survivor All Star: Εξοργισμένος ο Ατζούν έμαθε τα δυσάρεστα, αποχωρεί οικειοθελώς το μεγάλο φοβορί