«Καλό ταξίδι Κωστάκη» – Ραγίσανε καρδιές στην κηδεία του 10χρονου Κωνσταντίνου-Απαρηγόρητοι οι γονείς του

Τον 10χρονο Κωνσταντίνο, αποχαιρέτησαν σήμερα συγγενείς και φίλοι, το μικρό αγγελούδι που πέθανε από οξεία μυοκαρδίτιδα στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου, ενώ νοσούσε με γρίπη που εξελίχθηκε σε πνευμονία και χωρίς να έχει εισαχθεί σε ΜΕΘ Παίδων, καθώς δεν υπάρχει σε ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Στον ιερό ναό της Αγίας Μαρίνας στον Κισσό Πηλίου είπαν το τελευταίο αντίο, με τους γονείς του δεκάχρονου να αποχαιρετούν το παιδί τους που έφυγε τόσο άδικα.

Βόλος: Το τελευταίο αντίο στον 10χρονο Κωνσταντίνο

Στην κάμερα του Star μίλησε συγκλονισμένος πατέρας του παιδιού, λέγοντας: «Δεν υπάρχει εντατική Παίδων. Ούτε υπήρχε και πιστεύω ούτε πρόκειται να υπάρξει. Ούτε θα συγκινηθεί κανένας. Όλα έγιναν πάνω στο κρεβάτι μέσα στο δωμάτιο. Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν, αλλά με τα χέρια. Να μη χαθεί άλλη ζωή, να γίνει κάτι και να μη χαθεί άλλο παιδί…»

Ο Κωνσταντίνος ήταν η χαρά του χωριού και η ψυχή του σχολείου είπαν συγγενείς, εκπαιδευτικοί και φίλοι. Το ότι ήταν τετραπληγικός δεν τον εμπόδιζε να χαίρεται τη ζωή.

«Μας έδινε θάρρος ακόμα και στα δύσκολα τα δικά μας. Ήταν η μασκότ μας», είπε χαρακτηριστικά στο Star ένας συντοπίτης του δεκάχρονου.

Το πόρισμα του ιατροδικαστη έδειξε βαριά λοίμωξη του αναπνευστικού, που οδήγησε σε ισχαιμία του μυοκαρδίου, με την Εισαγγελία Βόλου να έχει διατάξει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπήρξαν λάθη και παραλείψεις στον χειρισμό της κατάστασης.

Τα άλλαξε όλα & ξανασυστήνεται: Αγνώριστος ο Sin Boy 2 χρόνια μετά την εξαφάνιση “Ήθελα να κρύψω την ομορφιά μου”

Η απόδειξη ότι ο χρόνος αλλάζει τα πάντα