Νίκος Ξανθόπουλος: Η γυναίκα που στάθηκε σαν βράχος στο πλευρό του σε όλες τις δυσκολίες της ζωής και το τελευταίο σπίτι – Επίγειος παράδεισος

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του ηθοποιού Νίκου Ξανθόπουλου που έφυγε σε ηλικία 88 ετών. Τον τελευταίο καιρό, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τον είχαν οδηγήσει στην εντατική.

Ο μεγάλος ηθοποιός και τραγουδιστής παρά τη δημοφιλία του, πάντα προσπάθησε να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Νίκος Ξανθόπουλος: Μια υπέροχη οικογένεια

Όπως γνωρίζουμε, ο ηθοποιός είχε παντρευτεί δυο φορές. Ο πρώτος γάμος του ήταν με την ηθοποιό Ελένη Καρπέτα με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον Παναγιώτη που του χάρισε τον συνονόματο εγγονό του, Νίκο.

Η μεγάλη αγάπη της ζωής του πάντως, υπήρξε η δεύτερη σύζυγός του Εριφύλη, με την οποία απέκτησε άλλα τρία παιδιά και άλλα τέσσερα εγγόνια.

Νίκος Ξανθόπουλος: Η δημόσια «επίθεση» της ανιψιάς του

To 2021 o Νίκος Ξανθόπουλος, λάτρευε την επικοινωνία με τον απλό κόσμο μέσω των social media, θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον γιο του Γιώργο για τα γενέθλιά του. Μόνο που δεν περίμενε ότι η ανιψιά του, ανιψιά της πρώην γυναίκας του για την ακρίβεια, θα του έκανε δημόσια «επίθεση» στο Facebook.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία του γιου του από το δεύτερο γάμο για να του ευχηθεί «χρόνια πολλά» και την εν λόγω φωτογραφία σχολίασε η ανιψιά του.

Αρχικά, ο ηθοποιός έγραψε: «Χρόνια πολλά Γιώργο μου… Πολύχρονος κι ευτυχισμένος να ‘σαι πάντα γιε μου. Να σε χαιρόμαστε που ‘σαι λεβέντης»!

Και τότε η ανιψιά του έγραψε: «Θείε Νίκο να χαιρόμαστε τον Γιώργο. Έχεις όμως και άλλο γιο. Από τον πρώτο σου γάμο με τη θεία μου, Ελένη Καρπέτα από την Χιλιαδου, που ήταν επίσης ηθοποιός. Τον λένε Παναγιώτη Ξανθόπουλο και ήταν αρχιτυπογράφος στο συγκρότημα Μπόμπολα. Σου έχει χαρίσει εγγόνια. Μήπως να το ανέφερες κάποτε; Το λέω με αγάπη».

Και ο ηθοποιός απάντησε: «Έχει γίνει αναφορά και στον Παναγιώτη και μάλιστα πολλές φορές όπως και στο εγγονό μου το Νίκο..»

Νίκος Ξανθόπουλος: Ο επίγειος παράδεισός του

Ο μεγάλος καλλιτέχνης, στα τέλη της δεκαετίας του ’90, αν και ζούσε σε μία υπέροχη έπαυλη στη Φιλοθέη, αποφάσισε να τα πουλήσει όλα και να βρεθεί κοντά στη φύση που τόσο αγαπούσε.

Αγόρασε ένα κτήμα και άρχισε να ασχολείται με τη γη, μαζί πάντα με τη γυναίκα του. Μέχρι και δικό τους κρασί έφτασαν να βγάζουν αλλά και ελαιόλαδο. «Η κυρά της ζωής μου η Εριφύλη, μέχρι κουμαριές έχει μεταφυτέψει στο κτήμα. Μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια. Τα κατεβάζανε οι Μενιδιάτες απο την Πάρνηθα και τα πουλούσαν στη γειτονιά μας σε χωνάκια . – Έλα καλέ, δώσε ένα πενηνταράκι και πάρε δύο να ξεπουλήσω» είχε αποκαλύψει μέσα από ανάρτησή του στο Facebook o ίδιος, δείχνοντας να είναι πολύ ευτυχισμένος με τη νέα ζωή που είχε επιλέξει να κάνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα, τα τέσσερα παιδιά του και τα πέντε εγγόνια του.

Λίγοι το θυμούνται: Όταν ο Μάριος Πρίαμος μίλαγε για τη σχέση του λίγο πριν φύγει για το Survivor All Star

Στους μείον 17 βαθμούς Κελσίου η ανάρτηση της Ευγενίας Μανωλίδου αγκαλιά με τον Άδωνη