Λίγοι το θυμούνται: Όταν ο Μάριος Πρίαμος μίλαγε για τη σχέση του λίγο πριν φύγει για το Survivor All Star

Μάριος Πρίαμος: Η αναφορά στη σχέση του λίγο πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο

Αναστάτωση επικρατεί στο Survivor All Star αλλά και στην Ελλάδα μετά από το trailer που δείχνει τον Μάριο Πρίαμο να φιλιέται με την Καρολίνα Καλύβα.

Ειδικότερα, στο trailer βλέπουμε τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη σε ένα τρυφερό στιγμιότυπο με την Καρολίνα Καλύβα, ενώ το εν λόγο θέμα θα συζητηθεί και στο συμβούλιο του νησιού, με τον παίκτη της κόκκινης ομάδας να υπογραμμίζει πως δεν θεωρεί ότι έκαναν κάτι κακό και την παίκτρια της μπλε ομάδας να δηλώνει πως μεταξύ τους υπάρχει μια ιδιαίτερη συμπάθεια.

Λίγοι το θυμούνται: Όταν ο Μάριος Πρίαμος μίλαγε για τη σχέση του λίγο πριν φύγει για το Survivor All Star

Όπως είναι λογικό, αυτό το ειδύλλιο προκάλεσε αντιδράσεις, αφού λίγο πριν η Καρολίνα Καλύβα μπει στο survivor all star, έγινε γνωστή η σχέση της με τον Μπο, ο οποίος μέχρι πριν δυο μέρες ζητούσε από το τηλεοπτικό κοινό να τη στηρίξει με τη θετική του ψήφο, προκειμένου να μην αποχωρήσεις από το ριάλιτι.

Αυτή η στάση φυσικά άλλαξε μετά την κυκλοφορία του trailer, με τον ράπερ να δηλώνει πως η σχέση τους πλέον ανήκει στο παρελθόν και πως δεν πρόκειται να δώσει καμία δεύτερη ευκαιρία σε αυτή.

Ο Μπο, μάλιστα, στις δηλώσεις που έκανε, αποκάλυψε πως και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχει σχέση και πως η σύντροφός του επικοινώνησε με τον ίδιο, μετά την προβολή του trailer και δήλωσε έκπληκτη και στεναχωρημένη.

Η αναφορά του Μάριου Πρίαμου για την σύντροφο του

Η μοναδική αναφορά που είχε κάνει ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης στην προσωπική του ζωή, λίγο πριν αναχωρήσει για το Survivor All Star, ήταν στη δημοσιογράφο της εκπομπής “Πρωινό μας”, η οποία τον είχε ρωτήσει αν υπάρχει κάποια κοπέλα που θα μείνει πίσω να τον περιμένει, όσο εκείνος θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και εκείνος έβγαλε έναν βαθύ αναστεναγμό και αποχώρησε.

SURVIVORSURVIVOR ALL STARΜΑΡΙΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣΜΑΡΙΟΣ ΠΡΙΑΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ

Νηστίσιμο Εκμέκ : Αγιορείτικη συνταγή

Νίκος Ξανθόπουλος: Η γυναίκα που στάθηκε σαν βράχος στο πλευρό του σε όλες τις δυσκολίες της ζωής και το τελευταίο σπίτι – Επίγειος παράδεισος