Όλα τούμπα: Μάρτυρας κλειδί κάνει την ανατροπή και «αθωώνει» τον πατέρα Αντώνιο – «Είπε ότι θα τον καταστρέψει και αυτό κάνει»

Μια νέα μαρτυρία που αλλάζει το σκηνικό έρχεται στο «φως» από πρώην τρόφιμο της δομής της Κιβωτού του Κόσμου ο οποίος διηγείται την καθημερινότητά του μέσα στο σπίτι αλλά και άγνωστα περιστατικά μεταξύ του πατέρα Αντωνίου και συνεργατών του. Ένα απόσπασμα από την κατάθεση που αναμένεται να στείλει στη δικαιοσύνη παραχώρησε στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE”

Τι αναφέρει ο 24χρονος μάρτυρας για πρώην συνεργάτη του πατέρα Αντωνίου

«Είχα πολύ έντονη και δύσκολη εφηβεία, από τα 9 μου είμαι στους δρόμους. Έχω κάνει πολλά επαγγέλματα από πολύ μικρή ηλικία, ο πατέρας μου μας εγκατέλειψε όταν ήμουν 4 και η μητέρα μου δεν είχε σταθερή εργασία. Ένα πρόσωπο που μας στάθηκε και μας φρόντιζε, μεσολάβησε όταν ήμουν 13 για να με πάρουν στην Κιβωτό του πατέρα Αντωνίου.

Οι συνθήκες διαβίωσης στη δομή ήταν σαν πεντάστερο ξενοδοχείο πολυτελείας. Απίστευτη οργάνωση, κάθε παιδί είχε κοινωνικούς λειτουργούς, καθηγητές, ιατρούς από πάνω του κάθε μέρα. Σαφώς υπήρχαν κανόνες λειτουργίας, είμασταν πολλά παιδιά, διαφορετικά το καθένα από το άλλο, με δύσκολο παρελθόν. Ο π Αντώνιος ήταν εκεί, πάντα εκεί. Στα δύσκολα και στα καλά.

Δεν θα πω πως ήταν ο καλός, ο Άγιος ή ο κακός. Ήταν ο αναγκαίος, ο αναγκαίος για μας.

Δεν υπήρχαν κλουβιά στη δομή ούτε βασανιστήρια ούτε παράλογες τιμωρίες.

Είχα βρεθεί μπροστά σε συζήτηση συνεργάτη του π Αντωνίου σε δομή, ζήταγε εξωφρενικά πράγματα παρόλο που ήταν μόλις 2 χρόνια στην Κιβωτό. Ξέρω ότι ο π Αντώνιος δεν του τα έδωσε και έπειτα αυτός είπε «Θα σε καταστρέψω», είχε πολλές επαφές, ήξερε πολλά παιδιά.

Εκτίμησή μου είναι ότι συνέβαλε και αυτός στην όλη υπόθεση με τις κατηγορίες κατά του π Αντωνίου.

Η Εκκλησία της Δομής

Ο 24χρονος Κωνσταντίνος Δ. ξεκαθαρίζει στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE πως ήταν αναληθή όσα αναφέρθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα ότι δήθεν η νέα διοίκηση διέλυσε το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου μέσα στη δομή για να φτιάξει σινεμά.

Ο Πάτερ Αντώνιος έφτιαξε εκκλησία μέσα στη δομή

Σε αυτή την εκκλησία γινόντουσαν εκεί οι λειτουργίες… στον 4ο ο χώρος χρησιμοποιούταν προσωρινά τις Κυριακές, πριν γίνει η εκκλησία.

ipliroforia

Πανελλήνιος θρήνος: Η πρώτη αντίδραση και επίσημη ανακοίνωση της πολεμικής αεροπορίας για την τραγωδία της συντριβής του F-4E Φάντομ

Survivor Spoiler 30-1: Αυτός είναι ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση