Πανελλήνιος θρήνος: Η πρώτη αντίδραση και επίσημη ανακοίνωση της πολεμικής αεροπορίας για την τραγωδία της συντριβής του F-4E Φάντομ

Σύμφωνα με την απόφαση που πάρθηκε από τον ΥΕΘΑ Νίκο Παναγιωτόπουλους, κηρύχθηκε τριήμερο στρατιωτικό πένθος, λόγω της συντριβής του μαχητικού F-4E Φάντομ της Πολεμικής Αεροπορίας. Ο 29χρονος συγκυβερνήτης Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας είναι νεκρός, ενώ οι έρευνες για τον κυβερνήτη Σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη, 31 ετών συνεχίζονται.

Όπως ανέφερε και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου, κηρύσσεται τριήμερο στρατιωτικό πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις, από σήμερα έως τις 2 Φεβρουαρίου, μετά το τραγικό γεγονός που συνέβη το πρωί, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του o Υποσμηναγός Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας.

Νίκος Παναγιωτόπουλος: Η ανακοίνωση του

«Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του κυβερνήτη, εκφράζουμε τη θλίψη και την οδύνη μας για την απώλεια του συγκυβερνήτη μετά τη συντριβή μαχητικού αεροσκάφους κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής δραστηριότητος στην Ανδραβίδα.

H σκέψη μας είναι με την οικογένεια του ιπταμένου Υποσμηναγού, στην οποία εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας και τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας».

Στρατηγός Φλώρος: Ας τολμήσει κάποιος να μας τσιγκλήσει και θα απαντήσουμε

Όλα τούμπα: Μάρτυρας κλειδί κάνει την ανατροπή και «αθωώνει» τον πατέρα Αντώνιο – «Είπε ότι θα τον καταστρέψει και αυτό κάνει»