Παύλος Γκλύξμπουργκ: Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία του και τα ακίνητα στην Νέα Υόρκη

Μπορεί το τελευταίο διάστημα, να έρχονται στο φως της δημοσιότητας, οι φήμες πως ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ, θα μετακομίσουν στην Αθήνα, κάτι που μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιώσει. Όπως φαίνεται, θα συνεχίσουν να μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ Νέας Υόρκης και Λονδίνου.

Ο γιος του τέως βασιλιά, είναι σύμβουλος επενδύσεων, συνιδρυτής πολλών επενδυτικών ομίλων, ενώ η Μαρί Σαντάλ ασχολείται με δικές της επιχειρήσεις παιδικών ρούχων και αυτοπροσδιορίζεται στην ιστοσελίδα της… ως πριγκίπισσα.

Παύλος: Τα εκατομμύρια που ρέουν

Ο πεθερός του Παύλου, όπως και ο πατέρας του, έχει πάθος με την ιστιοπλοΐα ο πατέρας της Μαρί όμως είπα πολύ πιο πλούσιος αφού έχει περιουσία πάνω από 7 δισεκατομμύρια δολαρίων που του τα έφεραν η επενδυτική του εταιρεία και τα duty free που έχει. O πεθερός είναι ακόμα μεγαλομέτοχος στην ναυαρχίδα του Παύλου την Ortelius Capital Partners και ο Παύλος εκεί αν και δεν είναι πρίγκιπας παρουσιάζεσαι ως πρίγκιπας

«Η Ortelius, ένας όμιλος εναλλακτικών επενδύσεων που ειδικεύεται σε αμοιβαία κεφάλαια κινδύνου και ιδιωτικά επενδυτικά κεφάλαια, ιδρύθηκε το 2002 από τους Peter DeSorcy και την Αυτού Υψηλότητα Πρίγκιπα Παύλο. Οι εντολείς της εταιρείας έχουν πάνω από είκοσι χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση διαφόρων εναλλακτικών επενδυτικών οχημάτων και στη δημιουργία ιδιόκτητων επιχειρήσεων στον κλάδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών».

Ο ίδιος έχει ασχοληθεί και με άλλους επενδυτικούς οίκους ενώ στο βιογραφικό του αναφέρεται:

Μαρί Σαντάλ: Συστήνεται ως πριγκίπισσα

Η συνολική περιουσία είναι 2,5 δισεκατομμύρια και άλλοι την αποδίδουν στην προίκα της Μαρί και άλλοι λένε πως τα λεφτά από τις επιχειρήσεις φαίνεται πως άρχισαν να ρέουν έτσι το ζεύγος έχει πάρει πολλά ακίνητα στην Βρετανία και τουλάχιστον ένα από ένα εξοχικό στις Μπαχάμες και την Νέα Υόρκη.

Κατά τον εκσυγχρονισμό του σπιτιού για τη μεγάλη μετακόμισή τους από το Λονδίνο στο Μανχάταν, η Μαρί Σαντάλ συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Φρανσουά Κατρούξ για να εκπληρώσει το όραμά της. «Είναι ένα πολύ εντυπωσιακό κτίριο του 1913, αλλά ένιωσα ότι θα έπρεπε να απογυμνωθεί πολύ για να δείξω την πραγματική ομορφιά των ‘’οστών’’ του σπιτιού, τίποτα πολύ φασαριόζικο».

Λεφτά στο σπίτι φέρνει και η Μαρία-Ολυμπία που με τα social media και το μόντελινγκ βγάζει εκατομμύρια. Η συνολική περιουσία του ζεύγους Παύλου και Μαρί με μέτριες εκτιμήσεις ξεπερνάει τα 2,5 δις.

Έχουν στη κατοχή τους, 5 κατοικίες, ένα πανάκριβο Σαουθάμπτον στην Νέας Υόρκης, την οποίαν απέκτησαν έναντι 17.000.000 ευρώ. Πρόκειται για έπαυλη 1.200 τ.μ. Στο Λονδίνο, το σπίτι του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ βρίσκεται σε μία από τις αριστοκρατικότερες συνοικίες της πόλης, κοντά στην έπαυλη του Ρομάν Αμπράμοβιτς η οποία έχει αποτιμηθεί σε περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ.

Στη Βρετανία όμως διαθέτουν και δύο εξοχικές κατοικίες: Η πρώτη είναι ένας πύργος – κατοικία σε μια έκταση 32.000 στρεμμάτων στην κομητεία του Γιορκ. Η δεύτερη οικία βρίσκεται στο Κοτσγουόλντς. Η Μαρία – Ολυμπία, κόρη του Παύλου και της Σαντάλ, μένει σε ένα ακριβό διαμέρισμα στο Σόχο, ενώ οι Παύλος και Μαρί Σαντάλ απέκτησαν πρόσφατα και ένα νέο εξοχικό καταφύγιο 1.200 τετραγωνικών μέτρων στα Χάμπτονς.

Με αυτή την περιουσία δεν είναι περίεργο, πως αυτό το νυφικό έκανε πάνω από 200.000 ευρώ ενώ πάνω από 200.000.000 εκατομμύρια ήταν το γαμήλιο δώρο του πεθερού.

Η πρώτη αντίδραση της συντρόφου του Μάριου Πρίαμου μετά την αποκάλυψη ήρθε και είναι αυτή που περιμέναμε

Καλλιτέχνης δείχνει τι βλέπουν οι άνθρωποι με μυωπία όταν βγάζουν τα γυαλιά τους