Η πρώτη αντίδραση της συντρόφου του Μάριου Πρίαμου μετά την αποκάλυψη ήρθε και είναι αυτή που περιμέναμε

Χαμός γίνεται με το Survivor All Star αυτή την εβδομάδα, αφού οι αποκαλύψεις για τα τρυφερά τετ α τετ του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Καλύβα έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων γιατί και οι δυο τους είχαν σχέσεις πριν μπουν στο παιχνίδι, τις οποίες από ότι φαίνεται δεν τις υπολόγισαν καθόλου.

Καταπέλτης ο Μπο για Μάριο Πρίαμο και Καρολίνα Καλύβα

Ειδικά ο Μπο, εμφανίστηκε… καταπέλτης στην εκπομπή Γεια σου τονίζοντας πως δεν πρόκειται να δώσει δεύτερη ευκαιρία στην Καρολίνα την οποία μέχρι πρότινος στήριζε με όλες τις δυνάμεις του.

Ο γνωστός ράπερ δήλωσε απογοητευμένος με όσα είδε, ενώ τόνισε πώς για εκείνον προφανώς έχει λήξει οποιαδήποτε σχέση είχε με την Καρολίνα, ενώ αυτό που του έκανε εντύπωση ήταν πώς ο Μάριος Πρίαμος αποφάσισε να συμπεριφερθεί έτσι, ενώ ήταν τόσο καλοί φίλοι.

«Δεν είναι πολύ ευχάριστη η θέση μου. Δεν είμαστε μόνο για τα ευχάριστα… Απλά γίνονται μπροστά σε όλη Ελλάδα. Δεν είναι κάτι ωραίο, είναι άσχημο, άβολο. Κάτι που σε στενοχωρεί. Μέσα σε δέκα ημέρες άλλαξαν όλα. Πριν μια βδομάδα κάναμε εκστρατεία για να βοηθήσουμε τον άνθρωπό μας, ξαφνικά βλέπεις αυτό το πράγμα» είπε ο Μπο ο οποίος αποκάλυψε και την αντίδραση της συντρόφου του Μάριου Πρίαμου λέγοντας χαρακτηριστικά:

Τί είπε ο Μπο για την σύντροφο του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη και την Καρολίνα Καλύβα

«Μιλήσαμε με τη σύντροφο του Μάριου Πρίαμου. Τι να πει; Έχει πέσει από τα σύννεφα. Στεναχωρημένη το ίδιο. Με πήρε αργά το βράδυ. “Έχω τρελαθεί” μου λέει και λέω “εντάξει ηρέμησε, το είδαμε”. Δεν ξέρω λεπτομέρειες για τη σχέση τους»

Μπο: Έπεσε από τα σύννεφα η κοπέλα του Μάριου – Πιστεύω και εκείνος και η Καρολίνα θα αποχωρήσουν

Ο τραγουδιστής κατέληξε λέγοντας φανερά απογοητευμένος:

«Δεν σεβάστηκαν ανθρώπους που άφησαν πίσω τους. Δεν σεβάστηκαν την οικογένειά τους. Δεν περνάω μόνο εγώ αυτό που περνάω. Περνάει και η οικογένειά της. Η μητέρα της, τα αδέλφια της, οι φίλοι της. Μίλησα με όλους. Έχω επαφή με όλους. Δεν μπορούν να πιστέψουν, είναι σοκαρισμένοι. Είναι η κόρης της αλλά καταλαβαίνουν το σωστό και το λάθος. Νιώθεις ότι εκτίθεσαι ο ίδιος».

Ειναι πολλοί που λένε ότι όλα γίνονται για τα νούμερα θεαματικότητας. Ομως μας φαίνεται λίγο περίεργο ο Αντζούν να έστησε μια τέτοια ιστορία. Εξάλλου φαίνεται από τα πλάνα ότι είχαν βρει μια κρυψώνα (καλυβα) που δεν τράβαγαν οι κάμερες. Επισης φαίνεται και η έκπληξη τους στο συμβούλιο του νησιού.

Ζέτα Μακρυπούλια: Προκαλεί εγκεφαλικά! Δεν φοράει τίποτα από μέσα και φαίνονται ΟΛΑ!

Παύλος Γκλύξμπουργκ: Αυτή είναι η αμύθητη περιουσία του και τα ακίνητα στην Νέα Υόρκη