Προσευχή στην Παναγία για τις δυο χαροκαμένες μητέρες των πιλότων: Έπεσαν υπέρ πατρίδος και τους το οφείλουμε

«ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΧΑΡΟΚΑΜΕΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ» Αυτά ήταν τα συγκινητικά λόγια του σεβασμιότατου.

Όσα είπε ο Σεβασμιότατος

Στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2023 στην αίθουσα της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός όπου έστειλε το δικό του μήνυμα παρηγοριάς στις οικογένειες των δύο πιλότων όπως διαβάζουμε στο agriniopress.gr.

Ο Σεβασμιώτατος φανερά συγκινημένος αναφέρθηκε στις μητέρες των δύο αδικαχαμένων πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, Σμηναγού Ευσταθίου Τσιτλακίδη και Υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θα ήθελα, σήμερα, στη βραδινή σας προσευχή, να σας παρακαλέσω να προσευχηθείτε όλοι για τις δύο χαροκαμένες μητέρες των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, που έχασαν τη ζωή τους.

Σήμερα αντικρίσαμε την τραγική εικόνα της πρώτης μάνας, η οποία συνόδευσε το παιδί της στην τελευταία του κατοικία ως ήρωα και αυτό ήταν κάτι το συγκλονιστικό.

Θέλω να προσευχηθούμε όλοι σήμερα, ο Θεός να τους χαρίζει την υπομονή και τη δύναμη να σηκώσουν το βαρύτατο σταυρό που

Εκείνος επέτρεψε και έχουν ανάγκη αυτή τη στιγμή από την προσευχή όλων μας. Αν όλοι προσευχηθούμε στον Θεό, είμαι απόλυτα σίγουρος, ότι θα σταλάξει την παρηγοριά στις ψυχές τους και θα είναι αυτή η προσευχή η δική μας ανταπόδοση στην θυσία των παιδιών τους, στην θυσία των δύο αυτών νέων που έπεσαν την ώρα που επιτελούσαν το καθήκον τους για την πατρίδα».

Μπανάνα για αναιμία, κράμπες, έντερο, καούρες, άγχος, διάθεση, σωματική και πνευματική κόπωση

Μάρθα Λαμπίρη: «Πριν τους Παγιδευμένους καθάριζα τουαλέτες, έκανα τα πάντα»