Menu

Survivor Spoiler 2-2: Παίρνει την απόφαση ο Ατζούν! Διαλύει τις 2 ομάδες;

Survivor Spoiler 2-2: Εξαλλος ο Τούρκος με τους παίκτες και τις ανταρσίες, φέρεται αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί βλέπει ότι από μέρα σε μέρα κινδυνεύει να μείνει χωρίς… παίκτες στον Αγιο Δομίνικο το ελληνικό Survivor All Star, αφού μάλλον είναι θέμα χρόνου να προκύψει και ομαδική σύρραξη ανάμεσα στους Μαχητές και τους Διάσημους.

Γι’ αυτό και πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τούρκος παραγωγός σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά να μεταβεί στον Αγιο Δομίνικο τις επόμενες ημέρες και να δρομολογήσει (σ.σ. αν δεν το έχει ήδη κάνει) το σπάσιμο των δύο ομάδων και τη δημιουργία δύο νέων που και αγωνιστικά θα έχουν καλύτερη αποτελεσματικότητα, αλλά κυρίως, θα σταματήσει το φαινόμενο της συνεχιζόμενης αντιπαράθεσης μεταξύ Μπλε και Κόκκινων.

Το σενάριο της δημιουργίας νέων ομάδων παίζει έντονα εδώ και καιρό, αφού βλέπει η παραγωγή ότι το σερί των Κόκκινων αυτήν την εβδομάδα δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα.

Το έβλεπαν, δηλαδή, από την πρώτη μέρα, όπως και όλοι οι τηλεθεατές, πως η αρχική μοιρασιά των παικτών ήταν ξεκάθαρα υπέρ των Διασήμων, από πλευράς δυναμικότητας.

Αυτή η ανισότητα, κάθως έρχεται να ισορροπήσει από την αποχώρηση της Δαλάκα και της Ασημίνας, όμως αν τα πνεύματα δεν ηρεμήσουν άμεσα στον Αγιο Δομίνικο μεταξύ των δύο ομάδων, τότε πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι η παρέμβαση του Ατζούν θα είναι, διάλυση των σημερινών και δημιουργία νέων ομάδων.

Το συντομότερο…

SURVIVOR NEWS

SURVIVOR

SURVIVOR GREECE

#SURVIVOR

SURVIVOR SPOILER

#SURVIVORGR

SURVIVOR ALL STAR

SURVIVOR ALL STAR 2023

SURVIVOR GREECE ALL STAR

SURVIVOR SPOILER ALL STAR

SURVIVOR 2023

SURVIVOR ALL STAR SPOILER

Exit mobile version